,
gids-2021

Wij creëerden dé gids om jouw intenties voor 2021 te zetten!

Weet je nog dat iedereen in april naar het nieuwe jaar in 2021 uitkeek? Wij hadden 2020 massaal opgegeven en dachten dat onze problemen op 1 januari 2021 op magische wijze verdwenen zouden zijn. Wat hadden wij het mis, zeg! Toch is 2021 nog niet verloren en daarom creëerden wij dé gids om jouw intenties voor 2021 te zetten!

Het afgelopen jaar was misschien wel het meest verwarrende jaar ooit! Aan de ene kant zijn ontzettend veel mensen hun baan en hun zekerheid, of erger, hun geliefden verloren. En aan de andere kant zijn juist heel veel mensen succesvol met ondernemen begonnen, zwanger geworden of getrouwd. En sommigen zelfs een beetje van beiden. Nu wij 2020 afsluiten en aan 2021 beginnen zijn er een aantal stappen die wij moeten nemen om het meeste uit het nieuwe jaar te halen. Volg ze allemaal en neem vooral je tijd. Met deze nare lockdown lijkt het toch eeuwen voordat 2021 er is ;).

Your guide to slaying 2021

In onze gids ga je hard aan de slag met jouw doelen voor het aankomende jaar. Maar dat is niet waar wij beginnen. We beginnen namelijk met een grondige terugblik op het afgelopen jaar. Waar werd je blij van? Wie ben je verloren? En welke lessen neem je graag mee naar het volgende jaar? In het tweede deel van de gids werpen we samen een blik in de spiegel. Ken jij jezelf goed genoeg? En weet je dat ook op papier te zetten?

De twee delen die daarop volgen zijn voor het zetten van jouw intenties en het concreet uitwerken van jouw zes belangrijkste doelen voor 2021. Maar dat is genoeg gekletst! Hier is ‘ie dan!

Hieronder download je de (Engelstalige) gids voor 2021. En natuurlijk horen wij na afloop graag wat je van de gids vindt.

Lees ook:


Blog at WordPress.com.

%d bloggers liken dit: