tips-ware-ontmoeten

Verlegen? Met deze vijf tips kan je de ware ontmoeten

Heb je na zo een warme dag als vandaag ook summerlove kriebels? Maar ben jij gewoon niet het type dat zomaar op een leuke jongen of dame afstapt? Dan hebben wij wat tips voor je. Je hoeft namelijk helemaal niet veel te durven om die een leuke partner aan haak te slaan, je moet gewoon creatief zijn. Met deze vijf tips kan je de ware ontmoeten, ook als je verlegen bent.

1. Zoek een wing (wo)man

Misschien durf je tijdens een feestje niet zo snel op dat knappe gezicht aan de andere kant van de zaal af te stappen. Maar je hebt vast een vriendin die dat wel durft te doen. Laat jouw vriendin dan een goed woordje voor je doen. Dit werkt trouwens ook als je vriendin een leuke nicht of neef heeft. Er is niets mis met gekoppeld worden.

2. Wees sociaal op sociale media

Een like hier, een opmerking daar en voor je het weet ben je in gesprek met een leuke man of vrouw. Voeg jezelf toe aan leuke Facebookgroepen en reageer regelmatig op de berichten die je langs ziet komen. Wees ook niet bang om leuke mensen als vriend toe te voegen of te volgen op Instagram. Zo kan je zelf gemakkelijk, zonder te veel van jezelf te laten zien, de eerste stap zetten.

3. Probeer online dating

Online dating apps zoals Tinder en Happn zijn niet voor niets zo populair. Je kunt namelijk redelijk anoniem nieuwe mensen ontmoeten. Online dating geeft je de kans iemand beter te leren kennen voordat je de persoon ook daadwerkelijk ontmoet. Dat maakt de eerste ontmoeting een minder grote en enge stap. Wees wel selectief, je wilt natuurlijk geen creeps tegen het lijf lopen.

4. Volg groepslessen

Tijdens groepslessen vindt er altijd veel interactie plaats. Je wordt er namelijk aangeraden om samen te werken. De perfecte plek om future bae te ontmoeten dus. Tijdens zo een groepsles heb je alle reden om een leuk gesprek aan te gaan. Helaas moeten de meeste groepslessen nu even wachten. Maar eind van het jaar kan je er waarschijnlijk weer volop tegenaan!

5. Neem een open houding aan

Het maakt niet uit wat je doet, als je een open houding hebt kom je aantrekkelijker over. Mensen zullen eerder naar je toe komen om je iets te vragen of een praatje met je te maken. Met een open houding hoef je niet perse op zoek naar een bae, maar vindt bae jou ;).

Ben jij ook verlegen, maar heb je bae al ontmoet? Deel jouw tips om de ware te ontmoeten dan hieronder.

Photo by Briona Baker on Unsplash

Deze artikelen over relaties vind je vast ook leuk:


Blog at WordPress.com.

%d bloggers liken dit: