,
online-daten-quarantaine

Keisha (25) over online daten tijdens quarantaine “voor ik het wist had ik twee apps op mijn telefoon”

De 25-jarige Keisha begon tijdens de quarantaine met online daten. Ze heeft er gelukkig een paar hele mooie dates aan over gehouden. Benieuwd naar haar verhaal? Lees dan snel verder.

Online nieuwe mensen ontmoeten

“Dankzij de quarantaine heb ik kennis gemaakt met het online daten. In het begin van de quarantaine dacht ik: ‘ik ga de mensen om mij heen missen, maar daarnaast heb ik tijd om nieuwe mensen online te ontmoeten’. En voor ik het wist had ik twee datingapps op mijn telefoon staan. De eerste was saai, de tweede app daarentegen… Daar zaten veel leukere mannen op, en die hadden wel wat te melden.

Dankzij die tweede app, heb ik twee dates aan de quarantaine overgehouden. Mijn perfecte date tijdens de quarantaine was een hele simpele, namelijk een picknick. Aangezien alles gesloten was en je niet veel kon doen, dachten wij in veilige oplossingen.

Een indoor picknick

Date nummer één wilde graag in een hotelkamer afspreken. Maar kwam er op de dag zelf achter dat het hotel geen nieuwe boekingen aan nam. Hij was teleurgesteld en wilde alsnog picknicken, maar het weer liet het helaas niet toe. Daarom besloot ik om een indoor picknick te organiseren in mijn huis. Hij hoefde alleen te laten weten hoe laat hij bij mij zou zijn, zodat ik hem mijn adres kon geven.

Mind you, hij belde mij pas om half negen. En dat is geen tijd om te picknicken. Daarna merkte ik dat het contact raar verliep. Hij gaf pas uren later antwoord op de app. En dat terwijl hij de hele dag online was. Voorheen waren wij netjes aan het appen, en nu merkte ik een ruis op. Uiteindelijk hebben wij toch en dansje en een drankje bij mij thuis gedaan. Daarbij gaf ik aan dat ik de ruis niet fijn vond. En dat als daar geen verandering in kwam, ik het contact zou verbreken. Dat is kort daarna ook gebeurd.
https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Meneer nummer twee

Op de dag dat ik afscheid van nummer één nam, kondigde meneer nummer twee zich aan. We hebben leuke gesprekken met elkaar gehad, en van daaruit besloten om elkaar te ontmoeten. Ik gaf aan dat ik van een actieve date hou en zo min mogelijk wegwerp plastic gebruik, en dat hij daar maar op in moest spelen.

Hij heeft er een paar dagen voor uitgetrokken, maar had er ontzettend veel moeite mee om een date op maat te verzorgen. Een of twee dagen voor onze date belde hij super enthousiast op, en zei dat hij eruit was. We konden gaan varen. Maar zo enthousiast als hij was, zag ik dat niet zitten. Ik ben niet graag op het water, dus heb ik het netjes van de baan geschoven, met natuurlijk de reden waarom.

Een wandeling in het park

Het was wel sneu om te zien, omdat hij eindelijk ergens mee kwam. Uiteindelijk belde hij om te vertellen dat onze actieve date moest wachten tot na de quarantaine. In plaats daarvan wilde hij een wandeling in het park maken. En zo gezegd, zo gedaan. Eenmaal In het park namen we plaats op een bankje en trok hij twee glazen en een fles champagne uit zijn tas.

We hebben uren zitten kletsen, een hapje en drankje gehaald, en het park lopend verkend. Aan het eind van onze eerste date vroeg hij gelijk naar een tweede date. Wij zijn nu op weg naar onze derde date, en nummer vier staat ook op de planning. Inmiddels ben ik van de datingapps af, en mij aan het voorbereiden voor het normale leven vol leuke dates.”

Heb jij ook een verhaal over het online daten tijdens de quarantaine? Laat het ons dat weten, en misschien ben jij de volgende die haar verhaal met onze lezeressen deelt.

Zodat onze lezeressen anoniem hun verhaal kunnen doen, zijn de namen in dit artikel veranderd. De echte namen zijn bij de redactie bekend. 

Deze persoonlijke verhalen vind je vast ook leuk:


Blog at WordPress.com.

%d bloggers liken dit: