hobosexual-date

Dit zijn de 5 tekenen dat je met een hobosexual date

Je kent er vast wel één? Een hobosexual, netjes in het Nederlands vertaald naar dakloos-seksueel. Of zoals wij het noemen, hobo-seksueel. Een man die vrouw na vrouw date, alleen voor een huisje om de nacht in door te kunnen brengen. Van die mannen die net tussen twee banen zitten en leven zonder vaste verblijfplaats. Het zijn er meer dan je denkt. Dit zijn de 5 tekenen dat je met een hobosexual date.

Hobo-seksueel: Een persoon, vaak een man, die aan een relatie begint om een verblijfplaats te hebben

Een man die attent is, zorgzaam en altijd bereikbaar, lijkt op de ideale man. Helaas is dat vaak de manier waarop hobo-seksuelen de harten van hun vriendinnen veroveren. Het is de man die één keer langskomt, en eigenlijk nooit meer weggaat. Pas na een tijdje gedatet te hebben, wordt het duidelijk dat deze mannen eigenlijk niets zelf hebben, en dat ze de vrouw financieel en emotioneel leeg zuigen.

Het is niet heel moeilijk om herkennen dat je met een hobosexual date. Maar omdat je als slachtoffer vaak zo aan de man gehecht raakt, is het wel moeilijk om de relatie te beëindigen. Daarnaast zijn ze meester in het manipuleren en geven ze hun verblijfplaats natuurlijk niet zomaar op.

1. Een relatie met een hobo-seksueel ontwikkelt zich supersnel

Terwijl de meeste mensen de tijd nemen om elkaar beter te leren kennen voordat ze aan een relatie beginnen, slaat de hobo-seksueel dat het liefste over. Hoe sneller ze bij jou in kunnen trekken, hoe beter. Dus trekken ze alles uit de kast om je tot over je oren verliefd te krijgen, vaak met verhalen vol met leugens. Binnen een korte tijd gaat de hobo-seksueel van af en toe een nachtje blijven slapen, naar niet meer weg te krijgen.

2. Een hobo-seksueel hamert op het samenwonen

De hobo-seksueel wilt natuurlijk niets liever dan samenwonen. En zal daar dan ook alles voor uit de kast trekken. Van attente gebaren tot het achterlaten van kledingstukken, een hobo-seksueel doet er alles aan om bij jou in te trekken, voor langere tijd. Het kan dan ook behoorlijk push-y aanvoelen. En dat is het ook, hij kan namelijk geen tijd verliezen.

3. Een hobo-seksueel zuigt je financieel leeg

Samenwonen is niet goedkoop, vooral niet als alle kosten bij jou terecht komen. Een slimme hobo-seksueel zal nog een klein deel bijdragen aan de kosten van de huur, maar de meesten doen dat niet. Daarnaast haal je natuurlijk meer boodschappen en verbruik je meer energie. Allemaal dingen die ervoor zorgen dat je levenskosten stijgen, dankzij jouw nieuwe vriend.

4. Een hobo-seksueel heeft weinig tot geen toekomstplannen

Als je hem vraagt naar zijn toekomstplannen geeft een hobo-seksueel vaag antwoord. Vaak heeft hij die gewoonweg niet, of zijn ze erg onrealistisch. Een leugentje hier en daar is voor hem ook heel normaal. Hij vindt het dan ook totaal niet erg dat jij wel toekomstplannen hebt, en zal die altijd stimuleren, anders zou hij straks geen dak meer boven zijn hoofd hebben.

5. Je krijgt een hobo-seksueel heel moeilijk weg

Zou jij weg gaan als je elke dag gratis eten hebt, een dak boven je hoofd en warm water? Nee denk het ook niet. Als een hobo-seksueel eenmaal een vrouw gevonden heeft, zal hij er ook alles aan doen om haar voor langere tijd aan het lijntje te houden. Opzoek naar een nieuwe relatie is altijd een optie, maar kost hem gewoonweg teveel moeite. Als je verliefd bent op zo een man, wijs hem liever nu, dan later, de deur.

Dit waren de 5 tekenen dat je met een hobosexual date. Heb jij ooit met een hobo-seksueel gedatet?

Verder lezen?


Blog at WordPress.com.

%d bloggers liken dit: