,
corona-koppel-trouwde

Corona wie? Dit koppel trouwde op hun stoep, en gaf toen een straatfeest

Dankzij corona hebben veel stellen hun bruiloft moeten verzetten. Maar er zijn gelukkig ook een heleboel creatievelingen die hun bruiloft wel door hebben laten gaan. Zoals Amariah, die haar verhaal al eerder met ons deelde. Maar ook Elaine Welteroth en haar Jonathan Singletary. Zij trouwden op hun stoep, en gaven daarna een star-studded straatfeest.

Elaine Welteroth, de voormalige eindredacteur van de Amerikaanse Teenvogue, en inmiddels bestselling author, leerde Jonathan op haar twaalfde in de kerk kennen. Het was echter pas jaren later dat ze verliefd werden. Elaine woonde toen in New York, en hij daar was voor verschillende sollicitaties. Nu, zes jaar later, zijn ze op hun stoep in Brooklyn in het huwelijksbootje gestapt.

De onzekerheid over hun bruiloft sloeg pas echt toe toen de artiesten en genodigden voor hun viering één voor één af lieten weten. Na een verloving van drie en een half jaar wilde het stel niet langer wachten om elkaar het ja-woord te geven. En kozen zij ervoor om op hun stoep, in Brooklyn, te trouwen. Geheel in het wit, zowel de gasten als het bruidspaar zelf, beloofden zijn elkaar op moederdag ‘voor eeuwig’.
https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

De bruiloft, die inmiddels viraal is gegaan, werd bezocht door gasten als Lupita Nyong’o en Aurora James. Bovendien werd er verslag gedaan door niemand minder dan de Amerikaanse Vogue. De foto’s die het internet overgaan zijn stijlvol, uniek en geven de kijker hoop, tijdens deze wereldwijde pandemie. Ze vertellen dat desondanks de wereld in rouw is, er ook ruimte is voor feest.

Het interview met Elaine Welteroth en de Amerikaanse Vogue lees je hier. Scroll naar beneden voor een paar van de foto’s, gemaakt door Macaiah Carter en Annabel of Belathee.

Ga jij ook trouwen tijdens de coronacrisis? Of ben je al getrouwd tijdens corona? Deel dan hieronder jouw verhaal met ons.

Dit vind je vast ook leuk om te lezen:


Blog at WordPress.com.

%d bloggers liken dit: