,
Advies-over-seks

Wat voor advies zou jij jouw ’15-jarige ik’ geven over seks?

Wat voor advies over seks jij jouw ’15-jarige ik’ zou geven? Dat is geheel afhankelijk van jouw eigen ervaring met seks. Toen en nu. En hoe dat je denkbeeld gevormd heeft. En natuurlijk ook hoe dat je als persoon gevormd heeft. Wij vroegen het jullie tijdens de afgelopen Let’s Talk Sunday, en dit waren de antwoorden.

Opgroeien met of zonder seks

Om te ontdekken wat voor advies jullie aan een 15-jarige zouden geven, is het belangrijk om meer over de achtergrond te weten. Wij vroegen onder andere naar het krijgen van seksuele voorlichting en hoe je dat ervoer. Slechts een shocking 36% van de vrouwen heeft thuis seksuele voorlichting gehad, en voor maar 56% daarvan was het een positieve ervaring. Van de vrouwen die op onze poll gereageerd hebben, zegt het overgrote merendeel het anders te willen doen, en het onderwerp seks bij hun kinderen bespreekbaar te maken.

Wat jullie van huis uit over seks meekregen?

advies-over-seks

Hi Girl,…

Met je eigen verleden in je achterhoofd heb je waarschijnlijk antwoord gegeven op onze vraag: “Wat voor advies zou je jouw 15-jarige ik geven over seks en de rest?”. En dit waren de tien mooiste en eerlijkste antwoorden die wij ontvingen…

Wij zagen het advies om nog even te wachten opvallend vaak langskomen. Vijftien jaar is ook nog best jong, en dat is iets waar de meesten het over eens waren.

Heb je de smaak te pakken? Klets dan live met ons mee op 28 maart in het Oscam Café. Dan zullen we het hebben over Mind, Body & Soul. Meer daarover lees je hier

Deze artikelen vind je vast ook leuk:


Blog at WordPress.com.

%d bloggers liken dit: