Aan deze 7 kenmerken herken je een fuckboy!

Een Fuckboy tegenkomen is niet erg, maar verliefd worden op één? Dat wil je niet. Je hebt het namelijk in het begin niet door en als je verliefd bent is het vaak alweer te laat. Gelukkig zijn wij vrouwen inmiddels expert aan het worden in het herkennen van Fuckboys. En spotten de meeste vrouwen ze van een kilometer afstand. Voor jou nog niet helemaal duidelijk? Wij hebben de 7 belangrijkste kenmerken van een fuckboy op een rijtje gezet!

De 7 kenmerken van een fuckboy

1. Hij gelooft niet in labels
De gemiddelde fuckboy gelooft niet in labels, hij is dan ook nooit je vriendje of je bae. Jullie zijn gewoon aan het chillen of aan het viben, en zullen dat, als het aan hem ligt, de komende vijf jaar nog blijven doen.
 
2. Hij wilt nooit in het openbaar met je gezien worden
Zeer waarschijnlijk omdat hij in elk stadje een schatje heeft, of twee. Je krijgt hem in de zomer dan ook nooit buiten. Waar jullie wel kunnen daten? In zijn auto, de McDonalds of zijn slaapkamer.
 
3. Hij heeft geen ambities
Als je aan hem vraagt waar hij zichzelf over 5 jaar ziet, heeft hij daar geen antwoord op. Gewoon omdat dat niet het soort dingen zijn waar hij zich mee bezig houdt. Hij is van het carpe diem, pluk de dag, principe.
 
4. Hij praat negatief over zijn exen
Al zijn exen zijn ‘gek’ en er zit niet één tussen met wie het wel goed geëindigd is. Hij is waarschijnlijk te naïef om te beseffen dat hij de gemeenschappelijke factor van hun ‘gekke’ gedrag is. Maar goed, probeer hem dat maar eens wijs te maken.
 
5. Netflix & Chill is zijn ideale date
Als zijn idee van de ideale date Netflix en Chill is, waarbij jij ook nog eens de pizza mee moet nemen, heb je zeer waarschijnlijk met een Fuckboy te maken. Natuurlijk is er niets mis met Netflix en Chill, maar iemand die jou serieus neemt, wilt je ook buiten de slaapkamer leren kennen.
 
6. Hij zegt je precies wat je wilt horen
Hij geeft altijd het juiste antwoord op je vragen, maar uit zijn daden blijkt precies het tegenovergestelde. Run girl! Mama heeft altijd geleerd dat daden luider dan woorden spreken.
 
7. Hij verdwijnt voor dagen, zonder dat je weet waar hij is
Like, het is 2019, je kan niet meer van de radar verdwijnen, tenzij je dat zelf wilt. Als hij je belangrijk vindt, laat hij even netjes weten dat hij een aantal dagen moeilijk te bereiken zal zijn. Doet hij dat niet, vind hij je duidelijk niet zo belangrijk.
 
Gelukkig zijn wij allemaal vrouwen die genoeg van onszelf houden om bij het eerste teken van Fuckboy-gedrag al het contact verbreken. Yes sis!
 
Verder lezen?
– Er komt geen derde seizoen van She’s Gotta Have It op Netflix
– Met deze hack kun jij toch genieten van A Black Lady Sketch Show
– Cassie is verloofd! Maar dit is de les die velen overslaan

Blog at WordPress.com.

%d bloggers liken dit: