,
tekenen-hubby-material

Eindelijk een serieuze relatie? 5 tekenen dat hij hubby material is

We willen (bijna) allemaal een Mr. Right (of Mrs. Right) tegen het lijf lopen, en dat liever nu dan later. Maar soms lijkt het eindeloos te duren voordat je hem eindelijk tegenkomt. Het is dan ook volkomen normaal dat je af en toe nog onzeker bent over de man of vrouw die je voor je hebt. Dat is menselijk, en ook logisch, zeker als je in het verleden vaker teleurgesteld bent geweest. Dit zijn 5 tekenen dat je huidige bae hubby material is.

Wist je dat een vrouw gemiddeld vijf relaties heeft voordat ze de ware tegenkomt? En wel met ongeveer 15 kikkers moet zoenen voordat er één in Prince Charming verandert? Dus zit jij nu in een relatie en hoop je eindelijk de prins op het witte paard (aka een man die hubby material is) ontmoet te hebben, dan hebben wij hieronder vijf tekenen die dat kunnen bevestigen.

1. Hij is betrouwbaar

De man die je tegenover je hebt is betrouwbaar. Hij komt zijn beloftes na, en geeft je niet het gevoel dat je all FBI op hem moet gaan. Je voelt je veilig bij hem, kunt jezelf bij hem zijn en bent niet bang om jezelf bloot te geven. Dit omdat je weet dat hij onvoorwaardelijk van je houdt en niets voor je verbergt. Heb je toch het idee dat je elke dag even door zijn telefoon moet gaan of zijn sociale media in de gaten moet houden, dan is het waarschijnlijk zo dat hij vibes afgeeft die jou wantrouwend maken. En dat is genoeg reden om even na te gaan of dat aan jouw eerdere ervaringen ligt, of aan hem.

2. Hij ziet je als zijn gelijke

In jullie relatie ziet hij je als zijn partner. Hij gunt je jouw eigen successen en wilt zien dat jij je doelen bereikt, ook zonder hem. Hij zal nooit grote beslissingen maken zonder eerst met jou te overleggen, omdat hij je ziet als het verlengde van hem. Samen zijn jullie een echt team, waarin de één niet minder belangrijk is dan de ander. Hij ziet je dan ook als zijn gelijke, en niet als iemand die er is om aan zijn behoeftes te voldoen of als iemand om mee te showen op Instagram.

3. Hij werkt bewust aan de toekomst

Het is een man met plannen voor de toekomst. Hij heeft verschillende doelen in het leven, waar hij dan ook echt naartoe werkt. Die doelen wilt hij bereiken, zelfs als jij niet in zijn leven bent. Ook voor jullie wilt hij een mooie toekomst. Dat hij daarover praat bevestigd dat hij je niet als een fling ziet, maar als iemand om een leven mee op te bouwen. En natuurlijk blijft het niet bij praten alleen, he’s really putting the work in.

4. Hij ziet je als zijn beste vriend

Jij bent altijd de eerste die hij belt. Natuurlijk is het andersom ook zo. Als hij een nieuwe baan heeft, iemand verloren is of gewoon een nieuwe serie ontdekt heeft, ben jij de eerste aan wie hij dat wilt vertellen. Jullie kunnen uren lang met elkaar praten over van alles, en delen ook dezelfde normen en waarden. Samen lachen jullie om dezelfde grappen en hij vindt het niet erg om zijn vrijdagavond thuis met jou op de bank door te brengen, in plaats van met zijn vrienden. Natuurlijk doet hij nog genoeg leuke dingen met zijn vrienden, want als hij die allemaal voor jou opgegeven heeft, raden wij je aan om toch even naar #YOU op Netflix te kijken.

5. Hij is je grootste fan

Hij is helemaal weg van je. Zelfs zonder je pruik, je make-up en in je lelijkste outfit ben jij voor hem het mooiste meisje ter wereld. Hij laat iedereen vol trotst weten dat jullie bij elkaar horen en wacht niet te lang om je voor te stellen aan zijn vrienden en familie. Hij motiveert je elke dag om het beste uit jezelf te halen en zal er alles aan doen om je te helpen met het bereiken van al jouw doelen. Hij wilt namelijk niets anders dan jou gelukkig zien.

Wat zijn volgende jou nog meer tekenen dat HIJ hubby material is?

 

— Dit artikel verscheen al op eerder op 23/03/19 —

Deze artikelen vind je vast ook leuk:


Blog at WordPress.com.

%d bloggers liken dit: