,
Vegan-hotspots-amsterdam-header

Bewuster eten bij één van onze favoriete Vegan Hotspots in Amsterdam

Vandaag is het World Vegan Day! Een dag die in het teken staat van de veganistische leefstijl. Over heel de wereld worden er verschillende activiteiten georganiseerd om deze dag te vieren. Van het planten van bomen tot het deelnemen aan potlucks. Wij vieren het door te eten bij één van onze favoriete Vegan hotspots in Amsterdam. Off course! Lees snel verder voor onze allerlekkerste tips.

Mooshka

Bij Mooshka Vegan Soul Food eet je, je raadt het al, de lekkerste veganistische soul food. Zo kan je daar onder andere genieten van veganistische roti. Maar je vindt er ook heerlijke pannenkoeken, burgers en nog veel meer. Of je er nou nog nooit ben geweest of er al vaker komt:  Mooshka is wat ons betreft een bezoekje waard!

Adres Mooshka 

Van Woustraat 110, 1073LS Amsterdam
www.mooshka.nl

Vegan Junkfood Bar

De Vegan Junk Food Bar is één van onze favoriete Vegan Hotspots van Amsterdam. Het eten is niet alleen onwijs lekker, het ziet er ook prachtig uit. Een kleurrijk paradijs op je bord! Van hun beroemde kapsalon tot braadworst en sweet potato fries. Stuk voor stuk aanraders, en met maar liefst vier locaties kan je altijd wel bij een van de vestigingen aansluiten.

Adressen Vegan Junk Food Bar

Staringplein 22, 1054 VL Amsterdam
Marie Heinekenplein 9-10, 1072 MH Amsterdam
Eerste v. Swindenstraat 389, 1093 GA Amsterdam
Reguliersdwarsstraat 57, 1017 BK Amsterdam

www.veganjunkfoodbar.com

https://www.instagram.com/p/B4FWIOaFWTM/?utm_source=ig_web_copy_link

Meatless District

Ook hier spreekt de naam voor zich, want bij Meatless District kun je terecht voor een goed gevuld bord vol vegan lekkernijen. Wat denk je van een Kimchi Burger of een heerlijke crème brulée? Er is in ieder geval genoeg keus voor vegans, want heel het menu is plantaardig.

Adres Meatless District

Bilderdijkstraat 65-67 hs, 1053 WP Amsterdam
Van Woustraat 189-191 hs, 1074 AM Amsterdam

www.meatlessdistrict.com

Nono Cakes (Pop-up)

Cake is life right? En bij Nono Cakes snappen ze dat. Ze hebben nu zelfs een pop-up shop in Amsterdam. Je kunt er terecht voor hun bekende zoete klassiekers, maar ook voor smaakvolle hartige broodjes. De pop-up shop is geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 12.00 tot 19.00 uur. En op zaterdag van 11.00 tot 18.00 uur.

Adres Nono Cakes 

Harriet Freezestraat 108A,
1103 JP Amsterdam

www.nonocakes.com

Roots

Ook Roots verkoopt 100% plantaardige maaltijden. Bovendien is alles glutenvrij en vrij van geraffineerde suikers. Niet alleen lekker dus, maar ook ontzettend gezond. Denk bijvoorbeeld aan een Biet Burger Bowl met een gezond shotje gember.

Amstelveenseweg 164, 1075 XN Amsterdam

www.rootsamsterdam.nl

Vegabond

Bij Vegabond haal je naast een ontzettend lekkere lunch ook je veganistische essentials. Als je gaat lunchen bij Vegabond geniet je van lekker gebak, gecombineerd met een verse smoothie of een warm drankje. Zo haal je bij Vegabond onder andere raw snickers en vegan cupcakes.

Adres Vegabond

Leliegracht 16, 1015 DE Amsterdam
De Clercqstraat 48, 1052 NH Amsterdam

www.vegabond.nl

Mr. Stacks

Mr. Stacks is de place to be voor jouw vegan lunch. Van hun specialiteit, veganistische pannenkoeken, blijf je maar eten. Maar ook burgers, taco’s en vegan chicken kan je bij Mr. Stacks halen. Heerlijk genieten dus!

Adres Mr. Stacks

Govert Flinckstraat 122, 1072 EM Amsterdam

www.mrstacks.nl

Dit zijn onze favoriete Vegan hotspots in Amsterdam. Wie verdient er volgens jou nog meer een plekje op deze lijst?

Deze artikelen vind je vast ook leuk:


Blog at WordPress.com.

%d bloggers liken dit: