Meerdaagse urban festivals

Dit zijn de dopeste meerdaagse urban festivals van 2019

Lekker eten, heerlijke cocktails en de dopeste tracks: een goed urban festival heeft het allemaal. Het festivalseizoen is al in volle gang en social media staat vol met foto’s van vrolijke festival-outfits, braids in alle kleuren van de regenboog en a whole lot of fine chocolate! En wat is leuker dan een festival? Meerdaagse urban festivals off course! In deze blog vind je een aantal absolute faves.

Latin Village

Head bangers, afro beats, salsa deuntjes en dance hall klassiekers: op Latin Village kun je ook weer dit jaar een goede mix verwachten van je favorieten DJ’s en artiesten. Wie dat zijn dit jaar? Sven Alias, Frenna, Ronnie Flex, Nelson Freitas, Cache Royale, La Rouge, I am Aisha en Ghetto Flow, om maar een paar namen te noemen. Wat ons betreft mag de organisatie volgend jaar wel meer vrouwelijke artiesten in de mix gooien, maar voor de rest zijn we hyped!

Latin Village is voor veel urbanliefhebbers hét festivals van het jaar, niet zo gek dus dat ze uitbreiden met een tweede dag. Het festival is officieel een weekender en we are here for it. Op 17 en 18 augustus kun je op de vertrouwde locatie, Recreatiegebied Spaarnwoude, dansen tot je erbij neervalt. Heb je nog geen kaartje? Voor €60 euro kun je nog een ticket scoren.

Vestiville

Zei iemand drie dagen helemaal los gaan? YASSS GIRL! Het nieuwe driedaags festival in België (van 28 juni tot 30 juni) kan niet anders dan lit worden. Het festival heeft een line-up waar je u tegen zegt, denk aan headliners zoals Cardi B, Migos, Future en Meek Mill. Vestiville serveert bovendien onze faves van de 90’s, want Dru Hill, 112, Ja Rule en Ashanti zijn er ook bij.

Oh ja, en dan heb ik het nog niets eens gehad over Stefflon Don, Davido, Maître Gims en Nicky Jam. En nee, dit urban festival is niet belachelijk duur! De prijs is echt redelijk, zeker gezien het aantal artiesten dat zal optreden. Een dagkaartje kost €78,85 en voor een lang weekend betaal je €202,60. En als je echt H.A.M. wilt gaan, kun je zelfs een luxe huisje huren. Bespaar je liever wat kosten? Dan kan je ook kamperen!

Helaas bleek dit festival een gevalletje Fyre festival en is het festival last minute gecancelled. Het klonk ook te mooi om waar te zijn…

WOO HAH

WOO HAH is fav onder hip-hop heads en weet elk jaar weer een dope line-up samen te stellen. Drie dagen lang (12 tot 14 juli) kun je genieten van de dopeste hip-hop artiesten van binnen- en buitenland. Dat Skepta heeft afgezegd blijft een teleurstelling, maar gelukkig blijft er nog genoeg vuur over. Travis Scott, Stormzy en Jay Rock zullen ongetwijfeld een onvergetelijke show neerzetten.

En niet te vergeten onze eigen hip-hop talenten waaronder Hef en Winne. Voor een weekendticket betaal je €134 euro en een dagkaartje kost tussen de €53,90 (vrijdag) en €75,90 (zaterdag) euro. “My bruddas don’t dab, we just Vossi bop”, Stormzy voice. Ben jij erbij?

Wireless

London is the place to party! Onze Engelse buren staan bekend om hun next level feestjes en festivals. Wireless is één van de grootste en populairste urban festivals van de UK. De kaarten waren dan ook in no time uitverkocht, yep zelfs de VIP kaarten. Sorry! Toch kon Wireless niet ontbreken in dit lijstje. Travis Scott, Lil Uzi Vert, Elle Mai, Tyga, Cardi B, Asap Rocky, Migos, Rae Sremmurd Rich the Kid, Lil Yachty en nog véél meer artiesten treden op.

Van 5 juli tot 7 juli neemt Wireless het uitgaansleven in London helemaal over. Wil je er volgend jaar gegarandeerd bij zijn? Houd dan de site in de gaten zodat je alvast een kaartje kunt fixen. Een dagkaartje kost zo’n €65 euro euhm pond, en voor een weekend (2 dagen) betaal je £127 pond. Als je drie dagen los wilt gaan, betaal je voor een kaartje £175 pond en wat ons betreft is dat het helemaal waard!

Meer leuke zomerblogs


Blog at WordPress.com.

%d bloggers liken dit: