portrait-party-sass-studio

Join the Portrait Party van Sass Studio

Altijd al professionele foto’s willen laten maken, maar weet je niet waar te beginnen? Dan is Sass Studio de perfecte fotostudio voor jou. Eigenaresse van Sass Studio Rushanette Martis organiseert op 16 en 23 februari namelijk een gezellige, sfeervolle en laagdrempelige Portrait Party. Wil je weten wat dat is, lees dan snel verder.

Sass Studio is in november verhuisd naar een nieuwe en mooie locatie in het centrum van Den Haag. Om dat te vieren hebben ze al hun oude klanten verwend met verschillende kortingacties. Maar ze willen natuurlijk ook graag dat er nieuwe klanten kunnen genieten van hun acties, en kennis maken met Sass Studio, en de nieuwe locatie.

Sass Studio’s Rushanette is voortdurend opzoek naar nieuwe manieren om de definitie van fotosessies te herdefiniëren. En daarbij kwam het idee in haar op om een Portrait Party te houden. Het is een unieke manier om bestaande klanten kennis te laten maken met hun splinternieuwe locatie en ook om nieuwe klanten kennis te laten maken met Sass en hun diensten.

The Portrait Party

Wanneer? op 16 en 23 februari, tussen 11:00uur ‘s ochtends en 19:00uur ‘s avonds. Wat houdt het in? Een mini sessie van 30 min voor 30,00 euro, inclusief 10 foto’s en keuze uit 5 verschillende achtergronden. Familie of Groepsfoto? Dat kan voor een meerprijs van 80,00 (max 4 personen). Deelnemen? Je kunt je aanmelden via hun email sass.studionl@gmail.com of Whatsapp 0625387733.

Meer weten over de Portrait Party van Sass Studio, neem dan een kijkje op www.sassvisualz.com.

Dit vind je vast ook leuk:


Blog at WordPress.com.

%d bloggers liken dit: