,
SheTribe-Masterclass

Verander je mindset en bereik je volle potentie met de Shetribe Masterclass

Op zondag 29 maart organiseert Shetribe een online masterclass. Geheel in het teken van jouw groei mentaliteit, ofwel jouw growth mindset. De members-only masterclass, die eigenlijk alleen toegankelijk was voor Shetribe-leden, is nu open voor iedereen. Verander je mindset en bereik je volle potentie met de Shetribe Masterclass!

Focus op een holistisch leven

Shetribe is een sisterhood community die zich richt op de holistische levenswijze van de gekleurde vrouw. Dat doen ze door het organiseren van wellness retreats, maandelijkse brunches en holistische workshops. Met als doel het samenbrengen van vrouwen als een community. Daarbij legt Shetribe de nadruk op het leren van elkaars ervaringen en de individuele ontwikkeling.

Aan het begin van dit jaar heeft Shetribe een betaald lidmaatschap gelanceerd. Daarmee ondersteunen ze de vrouwen, binnen de gemeenschap, die opzoek zijn naar ondersteuning bij hun holistische reis. Bij dat betaalde lidmaatschap hoort onder andere toegang tot holistische masterclasses, zoals die van zondag 29 maart.

Mindset Masterclass

Omdat Shetribe vanwege de huidige pandemie hun afgelopen brunch af moest zeggen, hebben ze besloten om de masterclass cadeau te doen. Omdat juist in deze tijden wat extra motivatie altijd welkom is. Deze masterclass komt dan ook bewust in een tijd die door angst beheerst wordt. Om je eraan te herinneren dat wij controle hebben over onze gedachten.

Tijdens de masterclass leer je dan ook hoe je jouw gedachten voor je kan laten werken, in plaats van tegen je. De Mindset Masterclass bestaat uit goede tips die je dagelijks kunt gebruiken om je dag goed te beginnen. Ook leer je ontdekken hoe je los kunt laten wat je allemaal tegenhoudt. Bij de masterclass krijg je handige PDF’s, en zijn er leuke giveaways.

De Mindset Masterclass vindt plaats op zondag 29 maart om 21:00uur. Wil jij je nu al inschrijven voor de gratis masterclass? Dan kan dat hier.

Dit vind je vast ook leuk:


Blog at WordPress.com.

%d bloggers liken dit: