,
369-manifestatie-methode

Dit weten wij over 369 manifestatie methode, maar dan niet die van TikTok

Als je op dit artikel geklikt hebt ben jij je waarschijnlijk bewust van de kracht van jouw woorden en intenties. Met de 369 manifestatie methode gaan wij daar dieper op in. Er zijn je al veel vrouwen voorgegaan, met heel wat gemanifesteerde appartementen, banen en vriendschappen tot gevolg. Benieuwd naar hoe jij met deze methode kan manifesteren wat jouw hart verlangt? Lees dan snel verder.

Sinds kort zit ik in de Girls Who Manifest Facebook-groep. De groep bestaat voornamelijk uit Afro-Amerikaanse vrouwen die geïnteresseerd zijn in de kracht van manifestatie. Van beginners tot ver gevorderden. Het was in deze groep dat ik de 369 manifestatie methode ontdekte en besloot mij erin te verdiepen. Er zijn namelijk wel een aantal dingen die ik graag gemanifesteerd zie ;p. Hieronder leg ik je uit wat ik nu zelf ook over de methode weet, hoe je hem het beste toe kan passen en waarom hij misschien niet werkt.

Er zit kracht in getallen

Belangrijk is dat je je bewust wordt van de kracht van getallen. En dan specifiek de getallen 3, 6 en 9. De drie getallen hebben namelijk een eigen spirituele betekenis die ervoor zal zorgen dat de manifestatie werkelijkheid wordt. Uitgelegd door Medium staat het nummer drie symbool voor de directe link tot het Universum/God. Nummer zes staat symbool voor de oerkracht die wij in ons hebben en nummer negen vertegenwoordigd het achterlaten van het verleden, en helpt met het loslaten van onzekere en negatieve gevoelens.

Waar de 369 manifestatie methode zijn oorsprong heeft, weten wij niet. Wel zou Nikola Tesla de methode populair gemaakt hebben (klik hier voor zijn wiki pagina ;p). Over de getallen drie, zes en negen zei hij ooit: “Als je de kracht van 3, 6 en 9 kent, heb je de sleutel tot het universum.” En aangezien Tesla als natuurkundige en elektrotechneut meer dan genoeg over getallen wist, zal er vast een kern van waarheid in zitten.

Manifesteer de verlangens van jouw hart

Bedenk ‘s avonds wat het verlangen is dat je wilt manifesteren. In de ochtend schrijf je, meteen na het wakker worden, driemaal jouw verlangen op. Bijvoorbeeld: “Ik wil een nieuwe woning.” Gedurende de drukke dag vergeten wij vaak met welke intenties wij wakker geworden zijn, daarom keer je in de middag opnieuw terug naar de manifestatie. Dit keer schrijf je het verlangen zesmaal op, maar nu in de vorm van een intentie. Bijvoorbeeld: “Ik neem binnenkort de sleutels van mijn nieuwe woning in ontvangst.”

‘s Avonds sluit je de dag opnieuw met jouw verlangen af. Dit maal schrijf je jouw verlangen negen keer op, maar dan alsof je jouw verlangen al gemanifesteerd hebt: “Ik ben ontzettend blij, want ik heb zojuist de sleutels van mijn nieuwe woning in ontvangst genomen en zal binnenkort met decoreren beginnen.” Terwijl je het verlangen ‘s ochtends, ‘s middags en in de avond opschrijft is het belangrijk dat je ook echt gelooft dat het Universum zal manifesteren. En het daarnaast hardop uitspreekt, vol vertrouwen en niet uit wanhoop.

Na het manifesteren laat je het los en geef je het in vertrouwen aan het Universum/God over. Ik heb ergens gelezen dat het binnen 21 dagen gemanifesteerd wordt. Of dat waar is, weet ik niet. Maar ik geloof zeker dat wanneer je iets met een puur hart manifesteert, en het ook iets is dat in jouw leven hoort, je het zeker ontvangen zult.

Waarom het misschien niet bij jou werkt

Soms willen wij iets ontzettend graag, maar lijkt het gewoon niet te lukken. Daar kunnen verschillende redenen voor zijn. Voordat wij het buiten onszelf zoeken, is het belangrijk om eerst naar binnen te kijken. Zorg je goed voor jezelf en de mensen om je heen? Voel je je in alignment met het Universum/God? Of lijkt er de laatste tijd geen connectie meer te zijn? Als alles van binnen goed zit, kan het ook zijn dat dit gewoon nog niet het juiste moment is. Misschien heb je over een jaar meer aan deze manifestatie en zijn er nog stappen die genomen moeten worden.

Of wellicht wil je het allemaal te graag en manifesteer je uit wanhoop en niet uit vertrouwen. Vertrouwen dat jouw verlangen waarheid wordt op het juiste moment is ontzettend belangrijk. Wanneer het goed zit, weet je dat. Je ervaart het verlangen, maar tegelijkertijd enorme innerlijke rust. Dan zal de manifestatie vast niet ver weg meer zijn. Wees ook specifiek in het manifesteren. Je wilt misschien wel een nieuw huis, maar hoe zie je dat huis voor je? Wees niet bang om hem tot in details te omschrijven.

Nu je meer weet over de methode raad ik je aan om je zelf verder in de kennis te verdiepen en een tribe te zoeken die je daarin ondersteunen kan. May all that you desire turn into reality. Asé.

Lees ook:


Blog at WordPress.com.

%d bloggers liken dit: