,
0900-vaginavragen-yonify

0900-vaginavragen: Vanaf nu bel je met Yonify voor intieme klachten en vragen

Vagina’s matter! En daarom lanceert Yonify hét 0900-nummer speciaal voor intieme vragen en klachten. Daarmee willen ze het taboe rondom vagina-issues bespreekbaar maken en vrouwen helpen met hun vragen over de vagina. Vanaf nu bel je dus Yonify met 0900-vaginavragen voor al jouw intieme klachten en vragen. Ontdek hieronder meer over de nieuwe dienst.

Schaamteloos kletsen over je vagina

Vanaf 1 november kan je lekker schaamteloos met Yonify bellen om te praten over jouw intieme klachten en/of vragen. En natuurlijk zijn wij daar ontzettend enthousiast over! Vragen over onbekende geurtjes, jeuk of onveilige seks kan je nu stellen aan het Yonify van Laucyna Bodaan.

Voordat 0900-vaginavragen in het leven werd geroepen was daar al de V talk, die je bij Yonify in de salon kan boeken. Door de coronacrisis moest Yonify een aantal weken de deuren sluiten en daarom heeft het team een creatieve oplossing bedacht om de V talks toch voort te kunnen zetten. Maar dan telefonisch. Met 0900-8244628 bel je voor €1 per minuut. De kosten zijn gelijk aan die van de V talk, maar dan zonder de reistijd!

Werken als vagina coach

De oprichter van Yonify, Laucyna Bodaan, zegt zelf over de nieuwe dienst: “Ik ben superblij om deze nieuwe weg in te slaan als vagina coach”. Toch was het niet eenvoudig om een 0900-nummer te krijgen. In Nederland is het beroep vagina coach nog nieuw, waardoor Yonify eigenlijk een 0906 (erotiek) nummer toegewezen kreeg. In Frankrijk is dat anders en krijgt elke vrouw na haar bevallingen een vagina coach toegewezen. Het is daar zelfs in de ziektekostenverzekering inbegrepen.

Vaginale klachten gaan vaak gepaard met geestelijke en emotionele klachten. Vrouwen hebben daar dan ondersteuning in nodig. Dat doet Yonify door middel van een luisterend oor en tips & tricks. “Ook adviseer ik bedrijven om de vrouwen op de werkvloer gebruik te laten maken van ons 0900-nummer. Ik kan niet vaak genoeg benadrukken hoe belangrijk het is om een werkvloer te creëren waar “vrouw zijn” geaccepteerd is.”

Vrouwen blijven 15 tot 25 dagen per jaar thuis door menstruatieklachten. Bij bedrijven die meer dan 20 vrouwen tellen blijft dan op jaarbasis zo een 365 dagen per jaar een werkneemster thuis. De vagina heeft dus ontzettend veel impact op de economie. Daarom blijft Laucyna het roepen: “Vagina’s Matter!”

Meer weten over 0900-vaginavragen neem dan een kijkje op de website van Yonify.

0900-vaginavragen

Lees ook:


Blog at WordPress.com.

%d bloggers liken dit: