,
detoxen-met-water

Detoxen doe je met water, dit zijn onze favoriete recepten

Met alle ongezonde dingen die wij tegenwoordig bewust of onbewust naar binnen werken, is het belangrijk om af en toe even te detoxen. Er zijn natuurlijk heel veel manieren om te detoxen, maar het gebruik van natuurlijke producten is toch wel een pré. Daarom is met water detoxen een superfijn alternatief. Het is namelijk makkelijk, gezond en helemaal niet duur.

Detox water is eigenlijk gewoon water waaraan extra ingrediënten worden toegevoegd. Naast dat het water gezond is, geven de ingrediënten nog een extra boost, door middel van antioxidanten of door het stimuleren van het metabolisme. Het detoxen met water zorgt ervoor dat je lichaam ontgift, je meer energie krijgt en je ook gewicht verliest. In veel diëten wordt detox water dan ook aanbevolen, voornamelijk als vervanging van zoete dranken en gezoete vruchtensappen.

Detox water maken is dan ook super simpel, je hebt alleen water en de ingrediënten naar keuze nodig. Om het leuker te te maken doe je het water in een mason jar of een infuser.

1.

detoxen-met-water

Dit detox water recept is goed voor je metabolisme, het geeft het namelijk een enorme boost. Daarnaast zitten de ingrediënten vol met gezonde vitamines en antioxidanten. En het belangrijkste, het smaakt ontzettend lekker! Voor dit recept heb je niet veel nodig en met de recepten maak je ook nog eens een karaf vol.

2.

detoxen-met-water

Het detoxen gaat net wat sneller als je ook appelazijn aan je water toevoegt. Dit recept stimuleert gewichtsverlies en helpt bij het afvoeren van de afvalstoffen in je lichaam. Appelazijn is tegenwoordig niet moeilijk meer te verkrijgen, er hangt echter wel een prijskaartje aan. Maar met de voordelen van het product, is dat het meer dan waard.

3.

Dit recept heeft geen directe detox effecten, maar is wel ontzettend lekker! Daarnaast zit dit recept vol met vitamine C, wat ook goed is voor je huid. Ook zitten de bosbessen vol met antioxidanten en remmen ze de eetlust. No more junkfood!

Deze artikelen vind je vast ook leuk:


Blog at WordPress.com.

%d bloggers liken dit: