,
kinderen-activiteiten-header

4x de leukste activiteiten met kinderen in Amsterdam

Heb je als mama ook het idee dat de vakantie wel heel lang duurt. Jullie hebben eigenlijk alles al gedaan wat er te doen valt, en nu zijn alle leuke ideeën op. Omdat ook wij het belang van kinderen die vermaakt worden begrijpen, en de hoofdpijn die je krijgt wanneer ze dat niet worden, hebben wij de leukste activiteiten met kinderen in Amsterdam voor jullie opgezocht.

Natuurlijk hebben wij activiteiten uitgekozen die wij zelf ook leuk vinden. Want mama’s verdienen ook wat fun, niet waar?
 

Foto’s maken in het Moco Museum

Het Moco Museum is hot and happening. In het Moco Museum vind je de moderne kunst van Banksy, Andy Warhol en Salvador Dali. Het museum bestaat gelukkig niet alleen uit saaie schilderijen, maar je kunt er lekker interactief aan de slag, en bovenal superleuke foto’s maken. De ervaring leert dat ook kinderen zich op hun plek voelen in het Moco Museum.
 
Leeftijd: Leuk vanaf 6 jaar.
Kosten: Tot 16 jaar €7,50, volwassenen betalen €15,-.
Locatie: Honthorststraat 20, 1071 DE, Amsterdam. Aan het Museumplein.
 

Door de grachten op een waterfiets

Op een boot door de grachten vinden de meeste kinderen na 10 minuten wel leuk geweest. Gelukkig kan dat allemaal een stuk leuker. Je kan in Amsterdam namelijk op de fiets door de grachten, de waterfiets. Omdat er meerdere bedrijven waterfietsen verhuren, kan je op veel locaties in de binnenstad opstappen. Zowel jij als jouw kinderen zullen gegarandeerd van dit uitje genieten.
 
Leeftijd: Leuk vanaf 5 jaar.
Kosten: Vanaf €10,- per persoon.
Locatie: Opstappen op verschillende locaties in de binnenstad.
Website:
 

Wereldwijs in het Tropenmuseum

Het Tropenmuseum is één van de leukste musea voor jong en oud. Omdat het museum super interessante tentoonstellingen heeft, is het ook een leuke plek om meerdere keren per jaar te bezoeken. Op dit moment kan je o.a. de tentoonstellingen Cool Japan en Verlangen naar Mekka bezoeken. Verder zijn er ook vaste tentoonstellingen zoals Heden van het Slavernijverleden. Voor de kinderen is vooral Tropenmuseum Junior leuk en uitdagend.
 
Leeftijd: Leuk vanaf 4 jaar.
Kosten: Tot 18 jaar €8,-, volwassenen betalen €16,-.
Locatie: Linnaeusstraat 2, 1092 CK, Amsterdam.
 

Glow in the Dark Minigolfen in Powerzone

Wat is er leuker dan minigolfen? Juist ja, Glow in the Dark minigolfen. Bij Powerzone kan je de minigolf ook leuk combineren met bowlen en lasergamen. En dat zijn nou precies de drie dingen waar wij mama’s nooit te oud voor zijn. Dus wil je een actief dagje weg met de kids? Dan is Powerzone zeker een bezoekje waard.
 
Leeftijd: Leuk vanaf 5 jaar.
Kosten: Vanaf €6,50 per persoon.
Locatie: De Ruyterkade 153, 1011 AC, Amsterdam.
Wat vinden jullie de leukste activiteiten met kinderen in Amsterdam?

Verder lezen?


Blog at WordPress.com.

%d bloggers liken dit: