side-hustles-header

Geld verdienen naast je 9 tot 5? Dit zijn de 5 leukste side hustles

Als je aan iemand vertelt dat je een 9 tot 5 baan hebt, kijken ze je aan alsof je een vies woord in de mond genomen hebt. Ben je dan niet ondernemend? Wil je geen geld verdienen met side hustles? Natuurlijk wel, maar jij vindt jouw 9 tot 5 baan gewoon leuk, en daar is niets mis mee. 

Over dat extra verdienen gesproken… Wij hebben 5 manieren, waarop je naast je fulltimebaan lekker bij kunt verdienen. Voor die heerlijke vakantie bijvoorbeeld, of een nieuwe auto. En natuurlijk hebben wij er rekening mee gehouden dat je ‘s avonds ook nog lekker wilt netflixen onder het genot van wat Thuisbezorgd.nl. Want wat is geld als je nooit de tijd hebt om het uit te geven?

Wordt een Instagram influencer

Did we really say this? Yes we did! Tegenwoordig mag je jezelf al influencer noemen vanaf 1000 Instagram volgers. En met behulp van Google behaal je die 1000 volgers binnen no-time. Als influencer kun je jezelf inschrijven op platformen als Influentials, en wordt je in contact gebracht met bedrijven die jou hun producten opsturen om te promoten. Houdt er wel rekening mee dat je een stuk meer dan 1000 volgers moet hebben, als je dik aan het influencer zijn wilt verdienen.

Verdien aan je talenten

Kan je supergoed koken? Of haren vlechten als geen ander? Vraag er dan geld voor. Vaak zetten wij onze talenten gratis in, terwijl wij er best een zakcentje aan kunnen verdienen. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat je gelijk jackpot prijzen vraagt, maar weet wel wat je waarde is. Als je jouw talenten inzet, voelt het gelukkig helemaal niet als werken, en heb je zo aardig wat geld binnen zonder dat je het door hebt.

Begin met dropshipping

Met dropshipping kan je producten verkopen zonder je handen vuil te maken. Je bent namelijk de persoon tussen de producent en de klant, en verder hoef je niet veel te doen. Zelfs het verzenden van de producten niet. Het is wel belangrijk dat je enig verstand van marketing hebt, want je moet de klanten natuurlijk wel gewoon naar binnen halen. Maar in deze tijd waarin iedereen 24/7 op sociale media zit, is dat allang niet meer zo moeilijk als dat vroeger was. Met dropshipping kan je, als je het goed doet, als snel duizenden euro’s per maand verdienen.

Wordt babysitter

Ga je ook van ‘aaaah’ als je een schattig kindje ziet? En heb je enig verstand van vieze luiers? Dan vind je het vast leuk om een babysitter te worden. Als babysitter kan je aardig wat bijverdienen. En werk je in de avonduren? Dan liggen de kinderen meestal al op bed en heb je zelf niet zoveel meer te doen. Wees je er wel van bewust dat je op andermans kinderen let, en dat je dus een enorme verantwoordelijkheid draagt.

Verkoop je fotografie

Kan je een beetje mooie foto’s maken, en heb je enig verstand van fotoshop? Dan ben je klaar om je foto’s te verkopen op een stock foto’s website. Je zal niet gelijk bakken met geld verdienen, maar met een beetje geluk, hou je er een mooi zakcentje aan over. Hoe meer foto’s je plaatst, hoe groter de kans dat er een foto van je gekocht wordt. Kan je echt heel goed fotograferen, dan kan je altijd een eigen fotostudio openen.

Verder lezen?


Blog at WordPress.com.

%d bloggers liken dit: