hot-girl-summer-header

Dit zijn onze 5 tips voor de ultieme HOT GIRL SUMMER

All the hot girls make it pop, pop, pop. Zomer 2019 draait helemaal om ons. Daarom hebben wij 5 tips voor de ultieme HOT GIRL SUMMER. Als je in tegenstelling tot Patrick Zeester niet onder een rots leeft, heb je de term Hot Girl Summer vast wel eens voorbij zien komen. De trend draait gelukkig niet om ‘hot’ of knap zijn, maar om onbevangen jezelf zijn. Aldus Megan Thee Stallion, the OG Hot Girl.

Als je een echte Hot Girl Summer wilt hebben is het dus belangrijk dat je over een mooie dosis zelfliefde beschikt. Heb je de zelfliefde en zelfverzekerdheid down? Dan is het tijd om de leukste etentjes, feestjes en festivals te bezoeken. Onze Hot Girl Summer tips vind je hieronder.

https://platform.twitter.com/widgets.js

Maak een HOT GIRL SUMMER playlist

First things first. Maak de voor jou ultieme Hot Girl Summer playlist. Eerste nummer op je playlist? Hot Girl van Megan Thee Stallion, ofcourse. Voegt daar alle nummers die jou het ‘Hot Girl’-gevoel geven aan toe. Geen inspiratie? Er zijn inmiddels al honderden Hot Girl Summer afspeellijsten op Spotify dus keuze zat!

Plunder alle sale rekken leeg

Wij zijn allemaal zelfverzekerde vrouwen, maar een goede outfit, can make you feel 10x better. Het is daarom absoluut geen schande als je deze zomer alle sale rekken leeg plundert. De winkels moeten die kleding toch kwijt, wij helpen ze daar alleen maar een handje bij. Je hebt het hele jaar gestudeerd of gewerkt, dus jezelf verwennen met dat vakantiegeld, kan gewoon. Nog één tip: kies dit jaar bewust voor fellere kleuren… Black women look good in them 😉

Get laid or please yourself

Girl, get yourself some orgasms! Waarom? Orgasmes geven je die echte ‘Hot Girl’-glow, zorgen voor stressvermindering, en maken je gelukkiger. Wat je hiervoor nodig hebt: je handen, een speeltje of een lekkere man/vrouw. Zorg je niet zelf voor je business? Zorg dan voor iemand die dat wel goed kan. Tijdens de zomer 2019 hebben wij geen tijd voor halve orgasmes. So who’s in? Yes! Yes! YEEEES!

Verwen jezelf met wat education

De Hot Girl Summer gaat ook over de beste versie van jezelf zijn. Daar kom je alleen door jezelf regelmatig te onderwijzen. Ga naar de leukste ‘Hot Girls’-events, met een boodschap, ofcourse. Of bestel de leukste zelfhulp boeken op bol.com. Geen zin om de deur uit te gaan, of om te lezen? Netflix heeft ook een groot aanbod aan leuke en leerzame documentaires. Het is nog steeds Netflix & Chill, maar dan Educational Netflix & Chill.

Ga alleen op een citytrip

Rotterdam, Antwerpen, Rome of Parijs? Het maakt niet uit welke steden allemaal op je bucketlist staan, belangrijk is dat je een keer alleen op een citytrip gaat. De vijf reden waarom dat zo goed voor je is, lees je in dit artikel over alleen reizen. Wat je allemaal meeneemt op je citytrip? Je Hot Girl Summer Spotify playlist, de leuke outfits die je in de sale gekocht hebt, je lievelingsspeeltje voor ongelofelijke seks en dat ene zelfhulp boek.

Wat zijn jullie tips voor een HOT GIRL SUMMER?

Verder lezen?


Blog at WordPress.com.

%d bloggers liken dit: