,
verzuz-battle-brandy-monica

De verzuz-battle waar wij naar uitkijken, Brandy vs. Monica

“I’m sorry that you seem to be confused, he belongs to me. The boy is mine.” Tweeëntwintig jaar later gaan Brandy en Monica weer een battle in. Deze keer niet om één of andere waardeloze vent, maar om de Verzuz titel. Wij zijn natuurlijk super enthousiast! Dit is alles wat wij weten over de verzuz-battle van Brandy en Monica.

Verzuz TV

Aankomende maandag, 31 augustus, gaan onze twee favoriete zangeressen uit de 90’s de strijd met elkaar aan tijdens de verzuz-battle. Vanaf twee uur ‘s nachts *insert sleepy emoji* zullen Brandy en Monica om de beurt hun beste hits laten horen. De battle wordt in de Tyler Perry Studios in Atlanta opgenomen, en is te zien op de Instagram van Verzuz TV en op Apple Music.

Als je niet met black Twitter en black Instagram bekent bent, kan het zijn dat je de verzuz-battle nog niet kent. Tijdens de verzuz-battle, die tijdens de internationale corona lockdown is ontstaan, gaan onze favoriete artiesten de strijd met elkaar aan. Artiesten die Brandy en Monica voorgingen zijn onder andere Rick Ross & 2 Chainz, DMX & Snoop Dogg en Erykah Badu & Jill Scott.

Brandy & Monica

Een gemiddelde battle krijgt meer dan 1 miljoen individuele views, wat natuurlijk enorm veel is. Toch wordt er verwacht dat de battle van aankomende maandag het aantal kijkers ruimschoots zal overtreffen. Gek is het ook niet. Met het nummer ‘The Boy is Mine’ hebben Brandy en Monica in 1998 al vele records gebroken.

Over de battle zegt Monica: “Wat ik leuk aan de verzuz-battle vindt is dat het een soort viering geworden is. Ik hou wel van een viering.” Met die opmerking gaat Monica in op de mensen die de zangeres en Brandy weer tegen elkaar op proberen te zetten, zoals ze in het verleden vaker geprobeerd hebben. Monica benadrukt daarom nogmaals dat het goed zit tussen de twee zangeressen. En dat de aankomende verzuz niets minder dan een feestje is.

Let’s rewind

Dit zijn onze favorieten. En nummers die wij zeker tijdens de battle verwachten te horen!

Photo: ASSOCIATED PRESS

Meer celeb nieuws?


Blog at WordPress.com.

%d bloggers liken dit: