,

Vanaf vandaag staat Marlon Wayans zijn Sextuplets op Netflix!

Wij hopen natuurlijk op een nieuwe klassieker, eentje die net kan tippen aan het niveau van White Chicks. En met Marlon Wayans in alle zes hoofdrollen, kan dat bijna niet missen. Vanaf vandaag bekijk je Marlon Wayans zijn nieuwste komedie, Sextuplets, wereldwijd op Netflix.


De nieuwste Netflix Original van acteur Marlon Wayans, Sextuplets gaat over Alan, die binnenkort vader wordt, en erachter komt dat hij eigenlijk een zesling is. Samen met broer Russel gaat hij opzoek naar zijn andere broers en zussen. Natuurlijk niet zonder de nodige onhandige moment en lekker veel avontuur. De film bestaat, zoals wij van de Wayans familie gewend zijn, uit een verzameling van stereotypen. Je moet er dus wel echt van houden. Naast Marlon zelf, hebben ook Molly Shannon, Bresha Webb, Michael Ian Black, Debbi Morgan en Glynn Turman een rol in de film.

Inmiddels zijn ook al de eerste recensies binnen. De meeste recensies zijn redelijk positief en geven de film gemiddeld een zesje. Het concept van Sextuplets is dan ook allang geen origineel idee meer, maar dat hoeft het volgens ons niet minder leuk te maken.

Wij raden je aan om gewoon lekker zelf een oordeel over de film te vellen. Wij worden in ieder geval superblij van deze trailer:

Vanaf vandaag kijk je Sextuplets wereldwijd op Netflix!

Verder lezen?


Blog at WordPress.com.

%d bloggers liken dit: