,
rihanna-savage-fenty

Rihanna kondigt langverwachte Savage X Fenty vol. 2 modeshow aan

Vandaag kondigde Rihanna de Savage X Fenty vol. 2 modeshow aan via Instagram. Tijdens de show zal de zangeres en succesvol ondernemer de herfstcollectie van haar lingeriemerk delen. Zo beloofd het een bijzondere editie te worden, met optredens van onder andere Travis Scott en Ella Mai. Meer weten? Lees dan snel verder.

Savage X Fenty vol. 2

Vanaf vrijdag 2 oktober zal de Savage X Fenty vol. 2 modeshow op Amazon Prime te zien zijn. Dit jaar is het in navolging van de eerste editie die in 2019 plaatsvond. Ook deze keer staan er weer flink wat grote namen op het podium. Zo werkt Rihanna samen met Travis Scott, Rosalía, Bad Bunny, Ella Mai, Miguel en Rico Nasty. En hebben ook artiesten als Lizzo en Normani een rol in het modeshow.

Zoals wij van Rihanna mogen verwachten wordt het een inclusieve modeshow waarin er een plek is voor iedereen. Ongeacht afkomst, geslacht en maat. Bovendien weet de ondernemer zichzelf keer op keer te overtreffen, waardoor de modeshow nog mooier zal zijn dan de vorige editie. Ook laat de trailer voorzichtig zien dat er rekening wordt gehouden met het nieuwe normaal en COVID-19.

Amazon Prime

De modeshow is in samenwerking met de Amerikaanse Amazon Prime en is dan ook alleen via Amazon Prime te zien. Ook de vorige Savage X Fenty modeshow kijk je met een Prime account helemaal gratis terug. Zo krijg je alvast een goede indruk van wat je op vrijdag 2 oktober te wachten staat.

Kan je ook niet wachten? Bekijk de trailer van Rihanna haar Savage X Fenty vol. 2 modeshow dan nu alvast online. Sorry not sorry.

Meer lezen over Rihanna?


Blog at WordPress.com.

%d bloggers liken dit: