,
netflix-hit you

Deze alternatieve versie van de Netflix-hit You is helemaal black!

Wij zijn die-hard You-fans. Ook wij keken op 26 december, ja tweede kerstdag, met popcorn en een glas wijn naar première van seizoen twee. Samen met ons miljoenen (voornamelijk) vrouwen wereldwijd. De Netflix-hit You over een stalker/seriemoordenaar is ontzettend populair, en nu is er een versie die zich afspeelt in “onze” wereld!

Een ‘zwarte’ Joe?

We moeten toegeven dat de originele cast van de Netflix-serie wel erg wit is. Dat vond filmmaker Karl Lunsford ook, dus gaf hij een Afro-Amerikaanse spin aan de serie. In ‘You from… Brooklyn?’ volgen we een zwarte “Joe” die een meisje tegenkomt in de supermarkt, en gelijk verliefd wordt. Één probleem: ze heeft een relatie. Maar zoals wij van de originele “Joe” weten, is haar vriend geen issue voor hem.

De serie ‘You from… Brooklyn?’ is gelukkig heel makkelijk te volgen. Hij staat namelijk gewoon op YouTube en op Instagram. Inmiddels staan de eerste twee afleveringen online, en volgens de filmmaker blijft het daar niet bij. Gelukkig!

Ontzettend populair

De afleveringen van de Afro-Amerikaanse versie van de Netflix-hit ‘You’ zijn ontzettend populair. In een paar weken tijd heeft de eigen Instagram van de serie al ruim achtduizend volgers, en nog meer views voor de afleveringen zelf.

Filmmaker Karl Lunsford is geen onbekende in de filmwereld. Zo heeft hij onder andere met Mahalia en Joe Budden samengewerkt. Dat hij talent heeft is onbetwistbaar. Wij kunnen dan ook niet wacht tot de volgende aflevering van “You from… Brooklyn?” online staat. Het enige nadeel, de afleveringen zijn slechts rond de twee minuten lang!

You from… Brooklyn? I wish!

Wat vind jij van de online afleveringen? Laat het ons hieronder weten!

Deze artikelen over entertainment vind je vast ook leuk:


Blog at WordPress.com.

%d bloggers liken dit: