,

Er komt geen derde seizoen van She’s Gotta Have It op Netflix

Het tweede seizoen van She’s Gotta Have It staat alweer een tijdje op Netflix, en ook wij hebben hem binnen no-time uitgekeken. De Netflix-serie die afgeleid is van de gelijknamige film uit 1986, beide gemaakt Spike-Lee, zal helaas niet voor een derde seizoen terugkeren naar Netflix.


“Spike Lee is één van de grootste filmmakers alle tijden en wij zijn blij dat hij de serie She’s Gotta Have It naar Netflix heeft gebracht. Alhoewel dit ons laatste seizoen is, zijn wij er trots op dat de serie nog de komende jaren op ons platform zal staan.” Aldus Netflix chief content officer Ted Sarandos in een uitleg aan The Hollywood Reporter.

Kijkcijfers te laag?

De reden dat er geen derde seizoen op Netflix komt is niet bekend gemaakt. Het zal zeer waarschijnlijk te maken hebben met lagere kijkcijfers, een andere reden kunnen wij ons namelijk niet voorstellen. Gelukkig heeft Spike Lee aangegeven zelf op zoek te gaan naar een ander platform of een andere zender, die het derde seizoen wel van hem wilt overkopen. De kans is dus groot dat wij de verhalen van Nola Darling nog niet hoeven te missen.

Naast She’s Gotta Have It, heeft Netflix onlangs ook One Day At A Time en meerdere kleinere series geannuleerd. Dat heeft Netflix wat backlash opgeleverd, ze werden er namelijk van beschuldigd veelal series van minderheden te cancellen. Wij begrijpen de backlash, maar bij Netflix draait het vooral om geld en nieuwe abonnees binnenhalen. En als een serie dat niet doet, levert het voor Netflix helaas niet veel op. Wij vinden het alsnog ontzettend jammer dat wij Nola Darling niet langer op onze favoriete streamingservice kunnen volgen!

Wat vinden jullie ervan dat er geen derde seizoen van She’s Gotta Have It op Netflix verschijnt?

Verder lezen?


Blog at WordPress.com.

%d bloggers liken dit: