, , ,
Melaninfinity-and-friends-event

Alles over zorgen voor je Mind, Body & Soul tijdens Melaninfinity & Friends evenement

Op 28 maart 2020 organiseren wij ons allereerste evenement! Het event vindt plaats in het OSCAM café te Amsterdam. Tijdens deze avond zullen wij op interactieve wijze het onderwerp ‘Mind, Body & Soul’ bespreken. Melaninfinity and Friends: Mind, Body & Soul is een evenement dat je niet wilt missen!

Na anderhalf jaar bouwen aan een online community, was een eerste evenement voor ons meer dan vanzelfsprekend. Wij ontvingen al vaker de vraag of wij binnenkort een evenement zouden organiseren. En dat doen wij nu dan ook!

Interactieve avond

Tijdens het evenement Melaninfinity and Friends zullen vier sprekers het welzijn en het belang van lichaam, ziel en geest bespreekbaar maken. Het wordt een interactieve avond. Waarbij er ook van jou, als bezoeker, verwacht wordt dat je mee discussieert over het onderwerp. Zo leren wij allemaal van elkaar. De uitgenodigde sprekers zijn Audrey Janis, Rosemary Dede, Ukimah Plumer en Soraya Hadjar. Ze zijn allemaal professionals en/of ervaringsdeskundigen op het gebied van zelfontplooiing. En kunnen jou als geen ander meenemen op je persoonlijke ontdekkingsreis.

Gezellige borrel

De avond sluiten wij af met een (netwerk)borrel, waarbij jij, als bezoeker, de kans krijgt om nieuwe vrouwen te leren kennen. Aan de bar kan je lekkerste drankjes en borrelhapjes bestellen. Ook hebben wij speciaal voor de avond een lekkere signature cocktail laten maken. Veel gezelligheid dus!

Kortom is Melaninfinity and Friends: Mind, Body & Soul is een evenement dat je niet wilt missen. Vooral als je opzoek bent naar jezelf, jezelf beter wilt leren kennen, of het beste uit jezelf wilt halen. De kaartverkoop is al in volle gang, wees er dus snel bij.

Ben jij erbij?

Deze artikelen vind je vast ook leuk:


Blog at WordPress.com.

%d bloggers liken dit: