camille rose

Mixed Fresh Curls & Coils Soiree; het eerste event van Camille Rose in Nederland

Internationaal curly hair merk Camille Rose introduceert hun Mixed Fresh Curls & Coils Soiree in Nederland!

Op 1 juni a.s. vindt de allereerste Mixed Fresh Curls & Coils Soiree van het Amerikaanse merk plaats. Met bezoek van oprichter en CEO Janell Stephens.

Tijdens het evenement zal Janell haar verhaal delen en vertellen wat haar inspireert. Ook is ze op 1 juni beschikbaar voor haarconsulten. En zal zij delen hoe je het beste uit jouw Camille Rose-producten kunt halen. Met behulp van modellen zal er een aantal snelle en gemakkelijke stijlen gedemonstreerd worden, die je vervolgens thuis heel makkelijk na kunt doen. Aansluitend is er een panelgesprek met Nederlandse hair influencer Samantha Pollack. Met als doel het inspireren van vrouwen met krullend en kroes haar.

Camille Rose

De producten van Camille Rose zijn begonnen als een middel om het eczeem van de kinderen van Janell te genezen. In slechts drie jaren veranderde het merk in een miljoenenbedrijf met veel fans, ondersteunende retailers en baanbrekende partnerschappen. Het merk is het bewijs geworden dat een zakenvrouw alles kan bereiken als ze haar tijd, energie en middelen besteedt aan iets waar ze een passie voor heeft.

————

Het evenement vindt plaats op 1 juni 2023 vanaf 18.00 uur in The Grey Space in the Middle in Den Haag. De deelnemers staat ​​een geweldige tijd te wachten met een interessante panel talk, consultaties, overheerlijk eten, een luxe goodie bag en nog veel meer!

Datum: 1 Juni 2023
Locatie: The Grey Space in The Middle, Den Haag
Tijd: 18:00 – 22:00
Tickets: https://www.eventbrite.co.uk/e/mixed-fresh-curls-coils-soiree-tickets-604761757697?discount=ORISUN10

Foto credit: Allen Cooley, via Camille Rose


Blog at WordPress.com.

%d bloggers liken dit: