,

Dit zijn de black movies/series die in juli op Netflix komen

Het kan af en toe best moeilijk zijn om leuke black movies op Netflix te vinden. Gelukkig speelt Netflix daar heel slim op in en biedt het, net als zijn Amerikaanse variant, steeds meer black movies en tv-shows aan. Yass! Omdat wij inmiddels al bijna alle black movies en series op Netflix hebben gezien, kijken wij altijd met smart uit naar wat de nieuwe maand allemaal te bieden heeft. Zodat wij weer lekker met een wijntje op de bank kunnen genieten van alle actie, drama en liefde.

Hieronder vind je de films en series die de komende maand van start gaan. Het zijn er helaas minder dan vorige maand. Gelukkig released Netflix nooit de gehele lijst van nieuwe films en series, dus kan het zomaar zo zijn dat er tussendoor nog een black movie of tv-show op Netflix verschijnt als bonus!

Family Reunion

De all-black serie, Family Reunion, volgt het gezin McKellan uit Seattle, dat in Georgia herenigd wordt met de rest van hun familie. De series in geheel geschreven door zwarte schrijvers en is bedacht door Meg DeLoatch. Met Tia Mowry in de hoofdrol als moeder, kan het niet misgaan. Family Reunion kijk je vanaf woensdag 10 juli op Netflix.

Point Blank

Point Blank gaat over een man die er alles aan doet om het leven van zijn zwangere vrouw, een verpleegkundige in op de eerste hulp, te redden. Daarvoor gaat hij tegen zijn zin een partnerschap met een gewonde moordverdachte aan, in een race tegen de tijd. Point Blank heeft geen all-black cast, maar zeker wel een zwarte familie centraal. Point Blank bekijk je vanaf vrijdag 12 juli op Neftlix.

Last Chance U – seizoen 4

Op vrijdag 19 juli komt het vierde seizoen van Last Chance U online. De serie volgt het American Football programma van het East Mississippi Community College, een van de meeste succesvolle in Amerika. Veel van de jongens in het programma hebben een nadelige achtergrond waardoor ze vele malen harder moeten werken. Ook deze serie is niet all-black, maar laat wel het leven van veel van onze broeders zien.

Verder lezen?


Blog at WordPress.com.

%d bloggers liken dit: