black-movies-netflix-juni

Dit zijn de black movies en series die in juni op Netflix verschijnen

Wij zijn er weer met een lijst van alle nieuw black movies en series die in juni op Netflix verschijnen. Je ontdekt de black movies en series die in juni op Netflix komen hieronder. De lijst wordt waarschijnlijk nog langer, want Netflix onthuld nooit alle films en series in één keer.

Op 1 juni verschijnen superveel reality shows op Netflix. Genoeg materiaal om te bingewatchen dus! Wij hebben deze keer ook weer films met maar één zwarte hoofdrolspeler toegevoegd. Wij weten dat het natuurlijk niet officieel black movies zijn. Maar het zijn en blijven wel hele leuke films!

The Real Housewives of Atlanta – maandag 1 juni

Wij zijn enthousiast! Vanaf 1 juni kijk je de seizoenen van The Real Housewives of Atlanta op Netflix. Vijf vrouwen van Atlanta’s sociale elite worden gevolgd terwijl ze hun familie, werk en vermogen balanceren.

Married to Medicine – maandag 1 juni

Seizoen 1 van Married to Medicine volgt een groep dynamische vrouwen, die arts zijn of getrouwd zijn met een arts, terwijl zij hun werk, familie en sociale leven balanceren.

Cook Off – maandag 1 juni

Deze film uit Zimbabwe volgt het verhaal van een alleenstaande moeder met een passie voor koken. Ze krijgt de kans op grootheid wanneer haar zoon haar inschrijft voor deelname aan een grote kookshow.

Welcome Home Roscoe Jenkins – maandag 1 juni

R.J. reist naar Georgia voor zijn ouders hun vijftigste jubileum. Maar nadat hij ongegeneerd zijn luxe levensstijl tentoonstelt moet hij reflecteren op wat er van hem geworden is.
https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Merry Men 2: Another Mission – vrijdag 5 juni

Om een ontvoerde geliefde te redden, moet een groep rijke mannen naar hun zondige verleden terugkeren, waarin zij een geweldige overval hebben gepleegd.

Da 5 Bloods – vrijdag 12 juni

Vier Afrikaans-Amerikaanse dierenartsen vechten tegen de krachten van mens en natuur als ze terugkeren naar Vietnam op zoek naar de overblijfselen van hun omgekomen vroegere teamleider en het gouden fortuin dat hij hen hielp verbergen (Film Vandaag).

Welke van de bovenstaande black movies en series ga jij in juni op Netflix kijken?

Dit vind je vast ook leuk:


Blog at WordPress.com.

%d bloggers liken dit: