,
black-movies-netflix

Deze black movies op de Nederlandse Netflix zijn perfect voor je luie zondag

Zondag staat bij ons in het teken van selfcare. En wat schreeuwt selfcare meer dan een middagje bank hangen met de leukste black movies. Maak een lekkere mok thee en pak je deken er maar bij, want deze black movies op de Nederlandse Netflix zijn perfect voor je luie zondag!

De Prinses en de Kikker

De Prinses en de Kikker verteld het verhaal van Tiana, een jonge vrouw met een droom uit het Amerikaanse New Orleans. En prins Naveen, die door een Voodoo spreuk in een kikker veranderd is. Het populaire Disney sprookje, met de eerste zwarte Disney prinses, is er voor het hele gezin. De film eindigt natuurlijk met een kus, en een happily ever after.

 

Think Like a Man

Think Like a Man is gebaseerd op het boek Act Like a Lady, Think Like a Man van Steve Harvey. In de film gebruiken vier vrouwen het boek om hun relaties te beïnvloeden. Zodra de mannen daar achter komen, gebruiken ze het de regels uit het boek tegen hen. Wat natuurlijk nooit goed af loopt. Deze grappige en romantische film is perfect voor je luie zondagmiddag.

 

Nappily Ever After

Nappily Ever After is een romantische komedie die het verhaal van Violet volgt. De mooie en jonge Violet lijkt het perfecte leven te lijden. Ze heeft een goede baan, een relatie met een arts en het ‘perfecte’ haar. Maar wanneer haar wereld in elkaar lijkt te storten, scheert Violet al haar haren af. En dat blijkt het begin van haar Nappily Ever After.

 

Coming to America

De klassieker Coming to America volgt de reis van de Afrikaanse prins Akeem, die overzees opzoek gaat naar een geschikte vrouw. Om een vrouw te vinden doet de prins zich voor als een gewone man en werkt hij als schoonmaker in een fastfood zaak in New York. Daar wordt hij verliefd op Lisa, de dochter van de eigenaar, en doet Akeem er alles aan om haar voor zich te winnen. Als je deze klassieker nog niet gezien hebt, hoort hij vandaag zeker op je watchlist.

 

The Pursuit of Happyness

The Pursuit of Happyness gaat over een alleenstaande vader die er alles aan doet om zijn hoofd boven water te houden. Op weg naar de perfecte baan, beland hij met zijn zoontje in een daklozenopvang. De film is een echte tranentrekker, met gelukkig een prachtige afloop. Let op, zelfs tijdens de trailer hou je het niet droog.

 

Proud Mary

In Proud Mary speelt Taraji P. Henson een huurmoordenares, die haar leven veranderd wanneer ze een weesjongen ontmoet. De film staat pas een maandje op Netflix, dus grote kans dat je hem nog niet gezien hebt. Maar hij is zeker het kijken waard!

Met de bovenstaande black movies op de Nederlandse Netflix kom jij jouw zondag zeker door! 

Dit vind je vast ook leuk:


Blog at WordPress.com.

%d bloggers liken dit: