,
Stories-of-Young-podcast-Ashlee-Janelle-Danso

Luistertip: de Stories of Young podcast van Ashlee Janelle Danso

Er is een new podcast in town: Stories of YOUNG van influencer Ashlee Janelle Danso. In samenwerking met Milk Made viert de podcast de stemmen van jonge talenten met verschillende achtergronden. Een luistertip van ons, aan jou!

Begin maart lanceerde Stories of YOUNG (SOY) hun eerste reeks episodes. In de podcast komen jonge creatievelingen langs, die een groter platform verdienen. Zo zegt Ashlee in de trailer van SOY: “Waarom wachten totdat ze ook in het buitenland groot zijn, waarom vieren wij deze creatievelingen niet terwijl ze nog hier zijn.” Ze vervolgt “er is geen handleiding beschikbaar voor het worden van een creatieveling, dus daarom delen wij de hoogte- en dieptepunten van het najagen van je dromen.”

De podcast biedt een platform aan minder bekende namen in de Nederlandse industrie. Maar ook aan de bekendere creatievelingen als de Ghanees/Nederlandse artiest Amartey. En de Surinaams/Nederlandse actrice en zangeres Yootha Wong-Loi Sing. Ze vertellen onder andere over hoe zij zich als artiest ontwikkeld hebben, en over de lessen die zij meekregen.

 

Inmiddels staan er vijf pilot episodes online, en twee full episodes. Genoeg om de komende tijd alvast mee te beginnen dus. De Stories of YOUNG episodes duren ongeveer een uur. En zijn ook op het YouTube-kanaal van SOY volledig te bekijken. Binnenkort komt ook de episode met Yung Nnelg online. So stay tuned!

De episodes van de Stories of YOUNG podcast beluister je op Spotify, Apple Podcasts en bekijk je op YouTube.

Dit vind je vast ook leuk:


Blog at WordPress.com.

%d bloggers liken dit: