, ,
melaninfinity-book-club

Wil je meer lezen in 2020? Join the Melaninfinity Book Club!

Waarschijnlijk staat ‘meer boeken lezen‘ op je goals list, net als op de onze! Ook wij hebben het goede voornemen om meer boeken te lezen, en dan wel van zwarte vrouwelijke schrijvers. Met onze Melaninfinity Book Club wordt dat doel een stuk makkelijker. Je doet het namelijk niet alleen. Nieuwsgierig geworden naar meer? Lees dan snel verder!

12 boeken in 12 maanden

Onze Melaninfinity Book Club is terug van weggeweest, en in 2020 gaan wij knallen. Wij gaan samen twaalf boeken van twaalf schrijfsters lezen. Ja, je ziet het goed. Dat is één boek per maand. Als je niet veel leest, lijkt dat best veel. Maar door bijvoorbeeld elke avond een hoofdstuk te lezen, kan je in een maand wel dertig hoofdstukken lezen. Meer dan genoeg dus.

In januari beginnen wij met het boek Becoming van Michelle Obama. Daarna volgt, in februari, het boek Paarse Hibiscus van Chimamanda Ngozi Adicie. Alle boeken op onze leeslijst zijn Nederlandstalig, alhoewel de meeste boeken van Engelstalige schrijfsters zijn. En natuurlijk ben je er vrij in om te kiezen voor de Engelstalige versie van het boek. Benieuwd naar onze leeslijst? Dit is hem!

melaninfinity-book-club

Deelnemen doe je zo…

Ben je enthousiast geworden en wil je ook onderdeel worden van de Melaninfinity Book Club? Dan heb je twee opties. De eerste optie is lid worden van onze groep op Facebook. In de Facebook-groep bespreken wij de boeken die wij lezen, en andere leuke boeken die wij tussendoor tegenkomen. Er is ook ruimte voor het uitwisselen van tips & tricks en het bespreken van evenementen.

De tweede optie is lid worden van onze (kleinere) groep op Whatsapp. In de Whatsapp-groep bespreken wij de boeken met meer diepgang. Daarnaast is er de ruimte voor de leden van de Whatsapp-groep om maandelijks bij elkaar te komen om de boeken onder het genot van een kopje koffie te bespreken. Natuurlijk ben je welkom in beide groepen, en hoef je niet tussen optie één en optie twee te kiezen.

Meld je dus vandaag nog aan voor de Melaninfinity Book Club, en begin samen met ons aan Becoming van Michelle Obama. 

Meld je hier aan voor de Facebook-groep.

Meld je hier aan voor de Whatsapp-groep.

De eerste twee boeken die wij gezamenlijk lezen koop je hier:

var bol_sitebar={“id”:”bol_1578590501246″, “baseUrl”:”partner.bol.com”,”urlPrefix”:”https://aai.bol.com/openapi/services/aai/”,”productId”:”productid=9200000094402792″,”familyId”:”9200000094402792″,”site_id”:”59061″,”target”:true,”rating”:true,”price”:true,”deliveryDescription”:true,”button”:true,”link_name”:”Mijn%20verhaal%2C%20Michelle%20Obama”,”link_subid”:””,”background_color”:”#FFFFFF”,”text_color”:”#CB0100″,”link_color”:”#0000FF”};https://partner.bol.com/promotion/static/js/partnerProductlink.js

var bol_sitebar={“id”:”bol_1578590624444″, “baseUrl”:”partner.bol.com”,”urlPrefix”:”https://aai.bol.com/openapi/services/aai/”,”productId”:”productid=30086964″,”familyId”:”30086964″,”site_id”:”59061″,”target”:true,”rating”:true,”price”:true,”deliveryDescription”:true,”button”:true,”link_name”:”Paarse%20hibiscus%2C%20Chimamanda%20Ngozi%20Adichie”,”link_subid”:””,”background_color”:”#FFFFFF”,”text_color”:”#CB0100″,”link_color”:”#0000FF”};https://partner.bol.com/promotion/static/js/partnerProductlink.js

Deze artikelen vind je vast ook leuk:


Blog at WordPress.com.

%d bloggers liken dit: