inspire-to-move-up

Inspire to Move Up is terug! Dit keer met het thema Health & Wealth

Wil jij jezelf samen met andere vrouwen én mannen laten inspireren? Joan Biekman van Urban Chicks With Brains organiseert voor de tweede keer “Inspire To Move Women Up”. Speciaal voor de internationale vrouwendag op 8 maart. Ontdek alles over Inspire To Move Up: Health & Wealth.

Health & Wealth vindt plaats op vrijdag 6 maart in The Student Hotel in Den Haag. Tijdens dit event worden met name zwarte vrouwen en, dit jaar ook, zwarte mannen uit Den Haag en omgeving in de spotlight gezet. Dit alles, om het Haagse publiek (en alle andere geïnteresseerden) te inspireren met hun eigen onderneming.

Een groot succes

De vorige editie ‘Inspire To Move Women Up: Black Girl Magic’, was zo een groot succes dat het werd beloond met een uitnodiging voor de boekpresentatie van voormalig First Lady Michelle Obama in de Ziggo Dome in Amsterdam.

Ook deze editie beloofd een groot succes te worden. Op 6 maart 2020 is het thema Health & Wealth. Met dit thema wordt de nadruk gelegd op de maatschappelijke impact van sport, voeding, gezondheid, financiën, politiek en het zelfstandig ondernemerschap binnen de Afrikaanse diaspora.

Inspire To Move Women Up: Health & Wealth 2020 is het event waar je je verder ontwikkelt als mens, kan zijn wie je bent en wie je wilt zijn. En dat door te praten met gelijkgestemden. En om mannen te betrekken bij de Internationale Vrouwendag 2020 is vrouwengelijkheid gekozen als thema.

De line-up

Inspire To Move Women Up: Health & Wealth heeft een mooie line-up. Met Derrick van der Leuv (D’Love Health Center), Milroy Williams (Blaka Online) en Reguillo Wijngaarde (Da Bounce). Ook Ronald Etman (Schuldwisser App) en Sharon Lang (The Natural Hair Club).

Naast de Money Management Workshop, zijn er optredens van de woordkunstenaressen Jessica Riedewald en Krofaya Kromanti. En tijdens de Power Pitch, kunnen aankomende en actieve ondernemers hun plan en/of bedrijf pitchen. En niemand minder dan presentatie Queen en The Hostess With The Mostess, Deborah Cameron zal de hosting doen.

inspire-to-move-up

Verder kunt u tijdens dit event genieten van hapjes geserveerd door het restaurant The Commons! Iedereen is van harte welkom, om zich te laten inspireren. Inspire To Move Women Up: Health & Wealth 2020, een event voor de hedendaagse powervrouw!

Deze artikelen vind je vast ook leuk:


Blog at WordPress.com.

%d bloggers liken dit: