Waarom Teyana Taylor en Iman Shumpert #relationshipgoals zijn

The Good, The Bad and The Ugly. De meeste stellen laten online alleen ‘the good’ zien, Teyana Taylor wilt, samen met haar Iman Shumpert, dan ook bewust geen #relationshipgoals zijn. Want ook zij hebben relatieproblemen, zoals ieder ander. Dat is in onze ogen meer dan #relationshipgoals waardig.

Zo zegt Teyana tegen de fans die naar hun relatie opkijken:

“Ik wil niet dat mijn supporters het idee hebben dat wij onbereikbaar zijn. Ik wil niet dat jullie denken dat wij perfect zijn, want dat is gewoon niet waar.”

Samen met hun Junebug, zijn zangeres Teyana Taylor en baller Iman Shumpert een schattig gezinnetje. Dat hun relatie niet altijd rozengeur en maneschijn is, weten de meeste volgers van het stel. Zo gingen er een poos geleden geruchten rond dat Iman vreemdging en met een andere vrouw was gespot. En ondanks alle drama die komt kijken bij het leven in de schijnwerpers, lijkt familie Shumpert het goed voor elkaar te hebben.

Wij vinden Teyana en Iman zeker wel #relationshipgoals, en dit is waarom.

Teyana en Iman stellen hun eigen #relationshipgoals

Teyana en Iman doen gewoon lekker hun eigen ding. De twee hebben dan wel geen open huwelijk, maar ze schuwen niet voor een trio hier en daar. Zo zegt Teyana: “Ik zeg niet dat het iets is wat je doen moet. Ik zeg dat als je een belofte maakt, en wanneer je getrouwd bent, er geen limieten zijn. Punt. Het gaat niet over wat je kunt doen en over wat je niet kunt doen. Waarom trouwen we? Waarom trouwen en dan limieten stellen?”

Nog meer dingen die Teyana en Iman samen gedaan hebben? Trouwen in matching leren jassen, het hebben van een eigen tv show, en hun eerste kind ter wereld brengen. Over de geboorte van hun dochter zegt Teyana: “Ze kwam eruit als een grote verassing voor iedereen. Niet wetend dat ik aan het bevallen was, totdat ik haar hoofd voelde. Het koste twee keer drukken, en mijn verloofde die arts speelde, en ze kwam ter wereld in zijn handen.” Super bijzonder dus!

Naast lovers, zijn Teyana en Iman beste vrienden

Teyana en Iman zijn niet alleen man en vrouw, ze zijn ook elkaars beste vrienden. Dat is namelijk ook hoe hun relatie begon. Teyana zag Iman in eerste instantie helemaal niet op die manier staan. “Ik vond hem in het begin maar niets. Hij was jong, en ik had zoiets van oké, je doet veel te veel.” Uiteindelijk ontstond er een vriendschap tussen de twee, en de rest is geschiedenis.

De twee sluiten ontzettend goed op elkaar aan, en kunnen dan ook eindeloos van elkaar genieten. Als je weleens naar hun show gekeken hebt, weet je dat de twee een treat zijn om naar te kijken. Hieronder een sneak peak.

Teyana en Iman supporten elkaar zoals niemand anders dat kan

Beiden hebben ze een mooie carrière, en beiden zijn ze nog aan het groeien. Daarin supporteren ze elkaar. Kunnen Teyana en Iman even niet bij elkaar zijn, dan showen ze hun support op Instagram onder elkaars posts, en gegarandeerd ook door middel van een telefoontje. Ook in het ouderschap zijn de twee op elkaar ingesteld, en doen ze hun best om samen, ondanks hun drukke schema’s, ouders te zijn voor hun Junie.

Ondanks de support wilt Iman, die aan een rap carrière begonnen is, geen nummer met Teyana opnemen. Daar heeft hij wel een goede reden voor: “Ik kan mijn vrouw ervoor gebruiken, maar ik heb liever dat mensen met mij als persoon connecten.”

Wij kunnen aardig wat van Teyana en Iman’s relatie leren, en de belangrijkste les is dan ook om lekker schijt te hebben aan de ideeën van anderen, en gewoon lekker te doen waar je zin in hebt. Je bent je eigen #relationshipgoals, als je een relatie hebt waar je beide gelukkig van wordt.

Verder lezen?


Blog at WordPress.com.

%d bloggers liken dit: