,
solange-knowles-scheiding

Solange Knowles is voor het eerst open over haar scheiding

Solange Knowles liet gister via een post op Instagram weten dat zij en haar man, Alan Furgenson, al sinds begin van het jaar gescheiden leven. De zangeres heeft de details van de scheiding achterwegen gelaten, en spreekt in de post vooral over haar spirituele groei. Dit is wat Solange Knowles te vertellen had over haar scheiding van Alan.

Haar spirituele ontwikkeling

Solange beschrijft haar spirituele ontwikkeling tijdens de afgelopen twee jaar in haar post: “De afgelopen twee jaar hebben mij meer lichamelijke en spirituele evolutie gebracht dan ooit te voren. Mijn lichaam liet mij geen keus dan te luisteren en stil te zijn. In die stilte begon ik mijn reis in het confronteren van mijn ergste vijand, angst.” De zangeres geeft ook aan dat ze altijd geprobeerd heeft om in haar waarheid te leven, zelfs voor het oog van de wereld. “Ik heb mijn beste en slechtste momenten voor de lens en de blik van de wereld geleefd, sinds ik een tiener was. Ik heb altijd geprobeerd om in mijn waarheid te leven. Het maakt niet uit hoe lelijk of hoe liefdevol het was.”

De scheiding is een feit

Dan vertelt ze over Alan: “Elf jaar geleden heb ik een fenomenale man ontmoet, die elk onderdeel van mij leven heeft veranderd. Eerder dit jaar gingen we uit elkaar en scheidden onze wegen. En ook al gaat het niemand aan😭, vind ik het belangrijk om de heiligheid van mijn eigen waarheid te bewaren. En er volledig in te leven. Net zoals ik voorheen heb gedaan, en altijd zal blijven doen.”

Solange bevestigd dan dat ze meer dan ooit in haar eigen waarheid wilt leven: “Het is oneerlijk om geen macht te hebben over je eigen verhaal, terwijl je hem vorm geeft en zelf herschrijft. Een *** is niet perfect, maar ik leun in tegen de angst van het onbekende. En alle glorie en kracht, waarvan ik weet dat ze in God en de genade van het Universum bestaan. Mogen al je overgangen, hoe groot of hoe klein, aardig voor je zijn en gevuld met ongelofelijke liefde en licht.”

https://www.instagram.com/p/B4VZMkyJCJ9/?utm_source=ig_web_copy_link

Wij vinden het ontzettend dapper dat Solange Knowles zo open is over haar scheiding. En voelen ons door haar geïnspireerd en gesterkt. 

Dit vind je vast ook leuk:

 


Blog at WordPress.com.

%d bloggers liken dit: