Rihanna over het bewust tijd maken voor self-care, haar nieuwe album en meer…

Rihanna, nieuw op de Forbes Richest Self-Made list met een net waarde van $600 miljoen, eigenaresse van meerdere bedrijven, veelgeprezen zangeres en lover van een miljardair. Onze favoriete duizendpoot, werd geïnterviewd door Interview Magazine en vertelde over het belang van haar self-care, waarom het nieuwe Rihanna album nog even op zich laat wachten en meer…

Over Self-Care

Dat Rihanna niet stil zit, wisten wij al. Met haar muziekcarrière, haar Fenty Beauty, haar Fenty kledinglijn en Savage X Fenty, komt onze favorite nauwelijks aan slaap toe. “Ik heb geen slaappatroon, ik heb slaapdelen. Ik deel ze in, wanneer ik dat kan.”
 
Toch is self-care niet iets dat altijd vanzelfsprekend is geweest voor de zangeres. “Het is pas tijdens de afgelopen jaren dat ik mij realiseerde dat je tijd voor jezelf vrij moet maken, omdat je mentale welzijn ervan afhangt. Als je niet gelukkig bent, ben je ook niet gelukkig als je dingen doet waarvan je houdt. Het zou als een hele klus voelen.” Voor Rihanna is haar carrière haar doel in het leven, en wilt ze daarom nooit het gevoel hebben dat haar werk iets anders is dan haar happy place.
 
Hoe maakt ze dan in haar drukke leven tijd voor self-care? Dat doet ze door van de kleine dingen iets groots te maken, “zoals het maken van een wandeling of het doen van boodschappen.” Ook staat er op Riri’s kalender vaak een ‘P’. Waarom? De ‘P’ staat voor een personal day. De dagen die Rihanna bewust inplant om naast het verzorgen van zichzelf, ook voor haar relatie te zorgen. “Ik heb een nieuwe relatie, die is belangrijk voor mij. Zoals ik voor mijn bedrijven zorgt, moet ik ook voor mijn relatie zorgen.”

Over haar nieuwe album

Met alle drukte is het dan ook best logisch dat wij nog geen nieuw album van Rihanna gezien hebben. “Vroeger was ik in de studio, alleen in de studio, voor drie maanden achter elkaar, en er kwam een album uit”. Nu kan zij dat niet meer, met alles wat Riri gaande heeft, kan ze zich niet langer op één enkel ding focussen. Zelf omschrijft ze het als een carrousel: “Ik doe de ene dag mode, lingerie de volgende, de dag daarna beauty en de dag daarop muziek. Het voelt alsof ik een heleboel kinderen heb, die allemaal verzorgd moeten worden.”
 
De zangeres zou maar al te graag een nieuw album uitbrengen, en vind het dan ook jammer dat het nog niet gelukt is. Over het album zegt ze: “Ik werk aan een hele leuke. Ik ben ook heel blij met het materiaal dat wij tot nu hebben, maar ik ga hem niet incompleet uitbrengen.”
 
Op de vraag, hoe lang wij nog op haar nieuwe album moeten wachten, antwoordde Rihanna: “Ik wenste dat ik dat wist. Ik heb voor volgende maand een vaste periode vrijgemaakt voor tijd in de studio.”
rihanna-interview-mag
Rihanna for Interview Mag

En meer…

Wat veel mensen niet van Rihanna weten is dat ze ontzettend verlegen is. Niet eens een beetje, maar ze is shy shy. De zangeres geeft wel toe dat ze vaak doet alsof ze helemaal niet verlegen is, op mensen kom ik als zelfverzekerd over. “Maar ik ben zo verlegen, dat ik niet eens wil dat je weet dat ik verlegen ben.”
 
Naast het feitje over haar verlegenheid deelde Rihanna ook dat het eerste dat ze ‘s ochtends doet, bidden is. “Behalve als ik moet plassen of iets. Maar ik wil mijn dag altijd beginnen met een korte dagtekst. Ik koop van die dagtekstenboekjes en ze zijn al best oud, maar ik zoek gewoon de juiste datum op en zie dat als mijn dagtekst van de dag.”
 
Op de vraag of Rihanna verliefd is, antwoordde ze volmondig “JA”. Maar of ze in de nabije toekomst gaat trouwen weet ze nog niet, dat wilt natuurlijk niet zeggen dat ze dat niet wilt. Ze laat het aan God over. Kinderen? Dat wilt Rihanna, “meer dat al het andere in de wereld.”
 
Het gehele interview met Interview Magazine lees je hier.

Verder lezen?


Blog at WordPress.com.

%d bloggers liken dit: