,
rihanna-nieuwe-album

Rihanna is moe van al jullie vragen naar het nieuwe album

Rihanna is moe van al jullie vragen naar het nieuwe album. En niet geheel onterecht. Zelfs tijdens haar Insta-lives stromen de vragen binnen. De zangeres had ons het nieuwe album in 2019 beloofd. En omdat wij inmiddels al vier maanden verder zijn, worden haar fans ongeduldig. Daar wilt Riri echter niets van weten.

Rihanna zit nooit stil

Niet lang geleden heeft de populaire zangeres nog $5 miljoen gedoneerd voor de bestrijding van het coronavirus. Dat deed ze met haar Clara Lionel Foundation, waarmee ze vaker goede doelen steunt. En het is ook niet zo dat Rihanna stil heeft gezeten sinds het uitbrengen van haar laatste album in 2016. Zo kwam onlangs het nummer BELIEVE IT uit met PARTYNEXTDOOR.

En dat niet alleen. De zangeres was tussendoor druk bezig met haar Fenty Beauty, Savage X Fenty en haar kledingmerk Fenty. Dat Rihanna haar handen vol had is overduidelijk. Zo zei ze ook in een eerder interview dat ze nauwelijks de tijd heeft om naar de studio te gaan en het album af te maken. Daarnaast helpt het ook niet dat ze “perfectionistisch” is, en het album per se perfect wilt hebben voordat ze hem uitbrengt.

I’m tryna save the world

Toen Riri laatst voor de zoveelste keer naar het album gevraagd werd, was ze er helemaal klaar mee. Ze antwoordde: “If one of y’all motherf–kers ask me about the album one more time when I’m tryna save the world, unlike y’all president… on sight!” Vertaald: “Als één van jullie motherf-kers mij nog een keer naar het album vraagt, terwijl ik de wereld probeer te redden, in tegenstelling tot jullie president… geen genade!”

En dat de zangeres druk bezig is met het redden van de wereld, mag gezegd worden. Zo gaat het door haar gedoneerde geld onder andere naar Amerikaanse voedselbanken, en zorginstellingen in onder andere Haïti. Met als doel het beschermen en ondersteunen van zorgwerkers en arme gemeenschappen.

“If one of y’all motherf–kers ask me about the album one more time when I’m tryna save the world, unlike y’all president… on sight!”

Deze artikelen vind je vast ook leuk:


Blog at WordPress.com.

%d bloggers liken dit: