ciara-nieuw-album

#LevelUp 7.18.18? Kunnen wij een nieuw album van Ciara verwachten?

Ciara heeft iets nieuws voor ons in petto, maar wat dat precies zal zijn is nog even gissen. Ze heeft namelijk een reeks foto’s op Instagram geplaatst met de caption #LevelUp 7.18.18. Wat dat precies betekent weet helaas nog niemand, maar wij hopen dat zij op 7.18.18 (komende woensdag) een nieuw album dropt!

Ciara bracht haar laatste album, Jackie, in 2015 uit. Dit was kort nadat haar relatie met Future ten einde kwam en zij was bevallen van hun zoontje Future Zahir. Van dat album waren de nummers ‘Dance Like We’re Making Love’ en ‘I Bet’ de grootste hits. Wij hebben dus al een tijdje niets meer van haar gehoord op muzikaal gebied.

De nummers die Ciara heeft uitgebracht staan bijna allemaal nog steeds in onze Spotfity playlists. Ciara is helaas in de mainstream entertainment niet zo bekend als in de black entertainment, maar dat haalt niet weg dat de zangeres een paar enorme hits heeft gehad. Wij zijn dus ontzettend nieuwsgierig naar het (mogelijke!) niet album van de Amerikaanse R&B zangeres.

In de liefde heeft Ciara in de tussentijd ook veel succes gehad, ze was namelijk kortgeleden nog twee jaar getrouwd met de vader van haar dochter, Russel Wilson. Samen met haar zoon Future Zahir, uit haar relatie met rapper Future, vormen ze een prachtig gezin waar velen jaloers op zijn.

Wij zijn benieuwd naar een nieuw album van Ciara. Wat de zangeres precies met de captions op Instagram heeft bedoelde, horen wij hopelijk komende woensdag!

 

Dit vind je vast ook leuk:


Blog at WordPress.com.

%d bloggers liken dit: