Het is een feit. 2019 is het jaar van Normani!

Normani’s Fifth Harmony dagen lijken verder weg dan ooit. De Amerikaanse zangeres heeft, sinds de meidengroep uit elkaar is gegaan, succes na succes. En alles wijst erop dat 2019 het jaar van Normani wordt.

Normani’s Motivation

Afgelopen vrijdag ging de muziekvideo van Normani’s nieuwste single ‘Motivation‘ in première en hij is meteen viraal gegaan. ‘Motivation’ is op YouTube inmiddels al bijna 11 miljoen keer bekeken. De video zit dan ook vol met 90’s en 00’s feels, en is door de nostalgische gevoelens die hij opwekt ontzettend populair geworden.

Je bekijkt de populaire video hieronder:

2019 is het jaar van Normani

Maar de virale muziekvideo is niet de enige grote prestatie die de 23-jarige Normani sinds dit jaar op haar naam heeft staan. De zangeres heeft inmiddels 1 miljard streams op Spotify en heeft wereldwijd al meer dan 11 miljoen records verkocht.

https://platform.twitter.com/widgets.js

Feit is ook dat Normani’s debut album ieder moment uitgebracht kan worden, hij werd namelijk al begin van dit jaar verwacht. Na het succes van ‘Motivation’ lijkt het succes van het eerste album van de zangeres niet ver. De verwachtingen van het album liggen dan ook best hoog, zo heeft Normani eerder dit jaar een enorme hit gescoord met Sam Smith, met het nummer ‘Dancing With A Stranger’. En was ze op tournee met Ariana Grande.

Wat wij naast het album nog meer van Normani in 2019 kunnen verwachten, weten wij nog niet. Maar één ding is zeker. Normani is de belichaming van Black Girl Magic!

Wij zijn meer dan nieuwsgierig naar wat Normani nog meer voor ons in petto heeft!

Verder lezen?


Blog at WordPress.com.

%d bloggers liken dit: