,
header

Cassie is verloofd! Maar dit is de les die velen overslaan

Het overkomt vele vrouwen. Ze worden verliefd, investeren jaren in een relatie, maar krijgen nooit een ring om hun vinger. Gewoon omdat hun vriend daar ‘nog’ niet klaar voor is. Dat overkwam Cassie ook, die na tien jaar in de verkeerde relatie is verloofd met haar Alex Fine.

Cassie en Diddy

Zo ook Cassie. Cassie Ventura heeft een relatie van tien jaar achter de rug met niemand minder dan Diddy. De ‘Me and You’ zangeres was opgenomen in de familie Combs en alles leek perfect te gaan. Dankzij sociale media konden wij hun relatie op de voet volgen, en op de publiekelijke ruzies na, leek alles goed te gaan. Daarom vroegen velen zich af wanneer Diddy de zangeres nou eindelijk ten huwelijk zou vragen, en dat moment kwam maar niet.

Flash forward to now. Cassie is verliefd, mommy-to-be en gelukkig verloofd. Maar niet met Diddy. Korte tijd nadat het uit ging tussen die twee, kreeg Cassie een relatie met haar Alex Fine. Wij noemen hem Alex FIONE, omdat hij dat gewoon is. Binnen een jaar nadat ze hun relatie openbaar maakten, is Cassie zwanger en verloofd. En ziet ze er gelukkiger uit dan ooit te voren.

Toxic Relationships

Kort nadat het nieuws van de verloving naar buiten kwam, ging de onderstaande tweet van ondernemer Masika Kalysha viraal:

https://platform.twitter.com/widgets.js

En in die tweet zit ontzettend veel waarheid. Je kan jarenlang een relatie hebben met een man die niet weet wat hij wilt, uit die relatie stappen en meteen de juiste man tegenkomen. Wij hopen dan ook dat deze tweet, en de gehele situatie, voor vele vrouwen een motivatie zal zijn om uit de verkeerde relatie te stappen. Maar er ontbreekt nog wel één belangrijk onderdeel, namelijk jij, de vrouw, zelf.

Werken aan jezelf

Als je als vrouw uit zo een toxic langdurige relatie stapt, ben je waarschijnlijk gekwetst en eigenlijk helemaal nog niet klaar voor een nieuwe relatie. Daarom is de belangrijkste tussenstap het werken aan jezelf. Ga opzoek naar je oude ik, leer weer onvoorwaardelijk van jezelf te houden, en vergeef. Want als je dan eindelijk zo een man als Alex FIONE ontmoet, dan ben je er klaar voor, en hoef je niet eerst met alle oude shit te dealen.

Veel vrouwen onderschatten het effect dat de verkeerde relatie op hun als persoon heeft. En als je niet eerst dealt met alle nare dingen, neem je ze mee naar de nieuwe relatie en zal die ook binnen de kortste keren verkeerd lopen. Het werken aan jezelf is hard werken, het is bloed, zweet en heel veel tranen. Maar wil je net als Cassie een happy ending hebben, is het een must.

Gelukkig zag Masika dat ook in en vervolgde ze haar reeks tweets met de volgende:

https://platform.twitter.com/widgets.js

Helaas hebben velen deze tweet gemist, maar dat betekent natuurlijk niet dat de boodschap minder belangrijk is.

Wij raden jullie dus aan om na jouw Diddy tijd voor jezelf te nemen, jezelf te leren kennen en van jezelf te leren houden. Dan hoef je ook niet opzoek naar jouw Alex, jouw Alex vindt jou.

Verder lezen?


Blog at WordPress.com.

%d bloggers liken dit: