black-series-bingewatchen

Zes black series die je in één weekend op Netflix kunt bingewatchen

CHEERS TO THE FREAKING WEEKEND! Of je nou wel gewoon moet werken, of lekker niets hoeft de komende tijd, wij hebben allemaal één ding gemeen. Dit weekend (en de aankomende paar weekenden) zitten wij massaal binnen. Deze black series op de Nederlandse Netflix, die je in één weekend kunt bingewatchen, zijn een perfect tijdverdrijf!

Misschien heb je deze series al gezien? Misschien nog nooit van gehoord. Maar dit zijn onze favorieten. Wij hebben ze al vaker gekeken, of zijn zeker van plan om ze nog een keer te bekijken. Dit zijn ze.

1. Seven Seconds

De dood van een 15-jarige Afro-Amerikaanse jongen in Jersey City wordt door de politie in de doofpot gestopt, maar anderen willen de waarheid boven tafel krijgen.

2. When They See Us

Het leven van vijf tieners uit Harlem wordt een nachtmerrie als ze vals worden beschuldigd van een bruut misdrijf in Central Park. Gebaseerd op een waargebeurd verhaal.

3. Self Made: Inspired by the Life of Madam C.J. Walker

Een arme Afro-Amerikaanse wasvrouw bouwt een ​​schoonheidsimperium op en wordt de eerste vrouwelijke selfmade miljonair. Gebaseerd op een waargebeurd verhaal.


https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});


4. Black Earth Rising

Juridisch onderzoeker Kate Ashby is geadopteerd door een mensenrechtenadvocaat na de genocide in Rwanda en ziet haar verleden onder ogen nu ze oorlogszaken aanneemt.

5. The Get Down

New York, 1977. Zes getalenteerde en bezielde jongeren uit de South Bronx jagen hun dromen na. Ze willen met hun supersnelle beats de muziekgeschiedenis veranderen.

6. Turn Up Charlie

Een aan lager wal geraakte dj wil zijn muzikale carrière nieuw leven inblazen terwijl hij werkt als nanny voor de elfjarige dochter van zijn beroemde beste vriend. Met Idris Elba.

Welke van de black series ga jij dit weekend bingewatchen?

Dit vind jij vast ook leuk:


Blog at WordPress.com.

%d bloggers liken dit: