,
black-movies-netflix-maart

Dit zijn de black movies en series die in februari op Netflix komen

Het kan af en toe best moeilijk zijn om leuke black movies op Netflix te vinden. Gelukkig speelt Netflix daar heel slim op in en biedt het, net als zijn Amerikaanse variant, steeds meer black movies en tv-shows aan. Omdat wij inmiddels al bijna alle black movies en series hebben gezien, kijken wij altijd met smart uit naar wat de nieuwe maand allemaal te bieden heeft. Zodat wij weer lekker met een wijntje op de bank kunnen genieten van alle actie, drama en liefde.

Hieronder vind je de films en series die de komende maand van start gaan. Gelukkig released Netflix nooit de gehele lijst van nieuwe films en series, dus kan het zomaar zo zijn dat er tussendoor nog black movies of series op de Nederlandse Netflix verschijnen als bonus!

Gang of the Caribbean – vrijdag 31 januari

Gang of the Caribbean volgt de reis van vier jonge mannen die in 1970 in Parijs aankomen. “A gun to be heard, a pen to make yourself understood.” (via IMDb.com)

Love Jacked – zaterdag 1 februari

Maya heeft artistieke ambities, maar haar vader Ed wil een plichtsgetrouwe dochter om de familiewinkel te runnen. Als ze een extra stap richting onafhankelijkheid wilt zetten, besluit ze naar Afrika te reizen om inspiratie op te doen en keert ze terug met een verloofde (via filmvandaag.nl)

Who Killed Malcolm X? – vrijdag 7 februari

Tientallen jaren na de moord op leider Malcolm X begint een activist aan een complexe missie om de waarheid uit naam van gerechtigheid te vinden (via filmvandaag.nl).

Azali – vrijdag 7 februari

Een 14-jarig meisje uit het noorden van Ghana moet overleven in de arme wijken in Ghana, en haar weg terug naar huis vinden (via IMDb.com)

Q Ball – dinsdag 11 februari

Documentaire over het basketbalteam van de San Quentin Prison op hun reis naar revalidatie en mogelijke verlossing (via filmvandaag.nl).

Queen Sono – vrijdag 28 februari

Na de moord op haar moeder wordt Queen Sono (Pearl Thusi) een stoere, onconventionele spionne die het Afrikaanse volk wil beschermen. Queen stuit tijdens een gevaarlijke opdracht onbedoeld op schokkende details over de dood van haar moeder, wat haar eigen missie om de waarheid te achterhalen in gang zet (via filmvandaag.nl).

Meer Netflix? Dan vind je deze artikelen vast ook leuk:


Blog at WordPress.com.

%d bloggers liken dit: