black-movies-series-mei

Dit zijn de black movies en series die in mei op Netflix verschijnen

Wij zijn er weer met een lijst van alle nieuw black movies en series die in mei op Netflix verschijnen. Helaas niet zo een lang lijstje als vorige maand, maar hé, we kunnen niet altijd evenveel geluk hebben. Je ontdekt de black movies en series die in mei op Netflix komen hieronder.

De lijst wordt waarschijnlijk nog langer, want Netflix onthuld nooit alle films en series in één keer. Wij hebben deze keer ook weer films met maar één zwarte hoofdrolspeler toegevoegd. Wij weten dat het natuurlijk niet officieel black movies zijn. Maar het zijn en blijven wel hele leuke films!

Bad Boys – Vrijdag 1 mei

Twee undercover-agenten moeten binnen 72 uur het gestolen bewijsmateriaal zien terug te krijgen. Door de situatie worden ze gedwongen om van identiteit te wisselen (Netflix Nederland). Met Will Smith en Martin Lawrence.

All Day and Night – Vrijdag 1 mei

Een jonge man die zijn levenslange gevangenisstraf uitzit, kijkt terug op de mensen, de omstandigheden en het systeem dat hem tot zijn misdaad dreef (Netflix Nederland). Met Jeffrey Wright, Ashton Sanders en Regina Taylor.

Becoming – Woensdag 6 mei

Volg voormalige first lady Michelle Obama in een intieme documentaire over haar leven, hoop en verbondenheid met anderen tijdens haar tournee met ‘Becoming’ (Netflix Nederland). Ontdek meer over de documentaire in ons artikel over de release van ‘Becoming’. Met Michelle Obama.


https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Craig Ross JR.’s Monogamy – Vrijdag 8 mei

Vier koppels met wat relatieproblemen reizen naar Los Angelos voor een experimentele “Swap Therapy”, waarbij ze van partner ruilen. Wat ook zorgt voor spannende en nieuwe verleidingen.

Blood & Water – Woensdag 20 mei

Nadat ze elkaar tegen komen op een feest in Kaapstad gaat een tiener opzoek naar bewijs voor haar tweelingzus. Die na de geboorte ontvoerd zou zijn.

The Love Birds – Vrijdag 22 mei

De relatie van een stel zit op een doodlopend spoor. Wanneer ze per ongeluk op een moord stuiten, openen ze de jacht op de moordenaar om hun naam te zuiveren (Netflix Nederland). Met (QUEEN) Issa Rae, Kumail Nanjiani en Paul Sparks.

Naar welke black movies/series die in mei op Netflix komen kijk jij uit?

Dit vind je vast ook leuk:


Blog at WordPress.com.

%d bloggers liken dit: