,
black-movies-netflix-maart

Dit zijn de black movies en series die in maart op Netflix verschijnen

Het kan af en toe best moeilijk zijn om leuke black movies op Netflix te vinden. Gelukkig speelt Netflix daar heel slim op in en biedt het, net als zijn Amerikaanse variant, steeds meer black movies en tv-shows aan. Omdat wij inmiddels al bijna alle black movies en series hebben gezien, kijken wij altijd met smart uit naar wat de nieuwe maand allemaal te bieden heeft. Zodat wij weer lekker met een wijntje op de bank kunnen genieten van alle actie, drama en liefde.

Hieronder vind je de films en series die de komende maand van start gaan. Gelukkig released Netflix nooit de gehele lijst van nieuwe films en series, dus kan het zomaar zo zijn dat er tussendoor nog black movies of series op de Nederlandse Netflix verschijnen als bonus! Dit zijn de black movies en series die in maart op Netflix verschijnen…

Self Made: Inspired by the Life of Madam C.J. Walker – vrijdag 20 maart

Het waargebeurde verhaal van de Afro-Amerikaanse mevrouw C.J. Walker. Ze bouwde een haarverzorgingsimperium op en werd de eerste vrouwelijke selfmade miljonair. (via filmvandaag.nl)

Black Lightning Seizoen 3 – donderdag 26 maart

Jefferson Pierce, rector en voormalige superheld, komt weer in actie als de legendarische Black Lightning wanneer zijn familie wordt bedreigd door een bende. (via filmvandaag.nl)

Django Unchained – dinsdag 31 maart

Django Unchained speelt zich af in het Zuiden van Amerika, twee jaar voor het uitbreken van de Amerikaanse Burgeroorlog. Jamie Foxx (Django) is een slaaf wiens brute geschiedenis hem in contact brengt met Dr. King Schultz (Christoph Waltz), een Duitse premiejager. Schultz heeft net de jacht geopend op de moordlustige Brittle Brothers, een premie die hij alleen kan bemachtigen met de hulp van Django. Schultz koopt Django en belooft hem vrij te laten zodra de Brittle Brothers gevangen zijn, levend of dood. (via filmvandaag.nl).

Zie jij tussendoor in maart nog black movies of series op Netflix verschijnen? Laat het ons dan weten!

Meer Netflix? Dan vind je deze artikelen vast ook leuk:


Blog at WordPress.com.

%d bloggers liken dit: