oktober-op-netflix

Dit zijn de black movies en series die in oktober op Netflix komen

Wij zijn er weer met een Netflix lijst. Deze keer van alle nieuwe black movies en series die in oktober op Netflix verschijnen. Je ontdekt de black movies en series hieronder. De lijst wordt waarschijnlijk nog langer, want Netflix onthuld nooit alle films en series in één keer.

Ook deze keer hebben wij weer films met maar één zwarte hoofdrolspeler toegevoegd. Wij weten dat het natuurlijk niet officieel black movies zijn. Maar het zijn en blijven wel hele leuke films! Zodra de rest gepubliceerd wordt, vullen wij het onderstaande lijstje weer voor jullie aan. Zodat je weer heerlijk kan genieten van een avondje Netflix & Chill. Of Netflix & Pizza. Jouw keuze!

Baxu and the Giants (30 september)

Drama. Een verhaal over hoe het stropen van neushoorns sociale veranderingen teweegbrengt op het platteland van Namibië, gezien door de ogen van een 9-jarig meisje.

Bad Boys II (1 oktober)

Actie. Mike Lowrey (Will Smith) en Marcus Burnett (Martin Lawrence) zijn inmiddels onderdeel van een ultramoderne eenheid die een aanhoudende stroom van aan extacy gerelateerde misdrijven in Miami onderzoeken.  De relatie tussen Mike en Marcus wordt danig op de proef gesteld als Mike valt voor Syd (Gabrielle Union), de zus van Marcus (via filmvandaag).

Jouney of an African Colony (1 oktober)

Documentaire. De documentaire brengt onderdrukte waarheden over de geschiedenis van Nigeria aan het licht, en vertelt ook het verhaal van de geschiedenis van Nigeria’s groei door kolonisatie.

Òlòtūré (2 oktober)

Drama. Een journaliste in Lagos doet zich voor als prostituee om mensenhandel aan de kaak te stellen. Ze komt terecht in een wereld vol uitgebuite vrouwen en genadeloos geweld (via filmvandaag).

Vampires vs. The Bronx (2 oktober)

Drie dappere kinderen uit een steeds populairdere middenklassebuurt in de Bronx stuiten op een sinister complot om al het leven uit hun geliefde gemeenschap te zuigen (via filmvandaag).

The 40-year-old Version (9 oktober)

Komedie. Radha is een toneelschrijver uit New York met veel pech. Ze is al zo’n 40 jaar wanhopig op zoek naar een doorbraak. Maar dan vindt ze zichzelf opnieuw uit als rapper en gaat ze op zoek naar haar ware stem tussen de werelden van Hip Hop en het theater in (via tvgids).

Bad Boys For Life (10 oktober)

Marcus Burnett is nu een politie-inspecteur en Mike Lowery bevindt zich in een midlife crisis. Ze verenigen zich opnieuw wanneer een Albanese huurling, wiens broer ze hebben vermoord, hen een belangrijke bonus belooft (via filmvandaag).

Grand Army (16 oktober)

Drama serie. Vijf leerlingen op de grootste openbare highschool in Brooklyn proberen in een chaotische wereld te presteren, te overleven, los te breken en de toekomst te grijpen (via tvgids).

American Gangster (23 oktober)

Actie. Drugskoning Frank Lucas (Denzel Washington) kan tijdens de aanwezigheid van het Amerikaans leger in Azië tijdens de Vietnamoorlog goedkoop drugs de VS in smokkelen. Hierdoor bouwt hij in snel tempo een groot imperium op. Richie Roberts (Russell Crowe) is een agent en een outsider. Hij weet dat de drugswereld nu gedomineerd wordt door een zwarte man die vanuit het niets is gekomen. Een confrontatie kan niet uitblijven (via filmvandaag).

Stay tuned! Volgende maand verschijnt er weer een lijstje zoals deze met alle black movies en series die in oktober op Netflix verschijnen.

Photo: Baxu and the Giants

Lees ook:


Blog at WordPress.com.

%d bloggers liken dit: