black-movies-series

Dit zijn de black movies en series die in april op Netflix verschijnen

Wij zijn er weer, en deze keer met een stuk langer lijstje. Net als alle andere steamingservices speelt ook Netflix Nederland heel goed op de huidige situatie in. En hebben ze alleen al vandaag meer dan 100 nieuwe titels online gegooid. Gelukkig zaten daar ook aardig wat black movies en series tussen! Je ontdekt de black movies en series die in april op Netflix komen hieronder.

Wij worden deze maand lekker door Netflix verwend. Wij hebben daarom ook een langer lijstje dan normaal. Hij wordt waarschijnlijk nog langer, want Netflix onthuld nooit alle films en series in één keer. Zo kwam afgelopen maand onverwachts ook Uncorked op onze lijst te staan. Wij hebben deze keer ook bewust films met maar één zwarte hoofdrolspeler toegevoegd. Wij weten dat het natuurlijk niet officieel black movies zijn. Maar het zijn en blijven natuurlijk wel hele leuke films!

 

Friday (woensdag 1 april)

Deze klassieker wil je niet missen! Met Ice Cube, Chris Tucker en Nia Long in de hoofdrol, moet je deze film zeker één keer gezien hebben. Friday gaat over twee vrienden die op een vrijdag van alles mee maken #byefelicia.

Nailed it! (woensdag 1 april)

Nailed it! met Nicole Byer is met een vierde seizoen terug! In deze realityserie gaan de slechtste thuisbakkers met elkaar de strijd aan om 10.000 dollar te winnen. Hiervoor moeten ze eetbare meesterwerken namaken.

Marley (woensdag 1 april)

Deze documentaire brengt de muziek, het leven en de nalatenschap van reggaelegende Bob Marley in beeld. Van zijn geboorte in 1945 tot zijn dood op 36-jarige leeftijd.

Hitch (woensdag 1 april)

Hitch, werkt als ‘dating doctor’ met gegarandeerd succes! In Hitch wordt Will Smith tot over zijn oren verliefd op Sara, maar wil tegelijkertijd niet worden ontmaskerd.

Focus (woensdag 1 april)

In Focus is Will Smith een meester op het gebied van misleiding, die een relatie krijgt met een nieuwe oplichtster Jess.

Concussion (woendag 1 april)

Concussion vertelt het waargebeurde verhaal van Dr. Bennet Omalu, een forensische neuropatholoog die als eerste een neurodegeneratieve ziekte, bekend als CTE, wist te ontdekken bij voormalige NFL-spelers.

Law Abiding Citizen (woensdag 1 april)

Getraumatiseerd door de afschuwelijke moord op zijn vrouw en dochter geeft een rouwende man toe aan zijn woede en wil hij maar één ding: wraak.

The Main Event (vrijdag 10 april)

Met de speciale krachten van een magisch masker veroorzaakt een jonge WWE-fan chaos wanneer hij het in een worstelwedstrijd opneemt tegen een intimiderende rivaal. The Main Event is een echte familiefilm!

#BlackAF (vrijdag 17 april)

Kenya Barris en Rashida Jones spelen in deze comedyserie voor het hele gezin die is gebaseerd op het leven van Barris. #BlackAF is een veelbelovende serie!

Murder to Mercy: The Cyntoia Brown Story (woensdag 29 april)

De 16-jarige Cyntoia Brown werd veroordeeld tot een levenslange gevangenisstraf, maar vragen over haar verleden, fysiologie en de wet zelf trekken haar schuld in twijfel. Murder to Mercy is een docu to watch!

 

Deze artikelen vind je vast ook leuk:


Blog at WordPress.com.

%d bloggers liken dit: