black-christmas-movies

Black Christmas Movies die je deze kerst op Netflix Nederland bekijkt

Nog één nachtje slapen en dan kunnen we eindelijk onze cadeaus uitpakken, genieten van de gezelligheid en ongepast veel wijn drinken. En wanneer je alle drukte van de feestdagen even zat bent, pak je gewoon een fleece deken en kruip je achter Netflix, voor Netflix & Chill: Christmas Edition. Kijk dan naar één van deze superleuke Black Christmas Movies, die ook nog eens family proof zijn. Enjoy!

Holiday Rush (2019)

Holiday Rush gaat over DJ Rashon, een weduwnaar die net voor kerst zijn baan kwijt raakt. Zijn vier kinderen zijn alle luxe gewend en hebben moeite met het aanpassen aan hun nieuwe situatie. Gelukkig heeft ook Holiday Rush net als de meeste kerstfilms een mooi einde. Holiday Rush is een film om met het hele gezin te kijken.

The Holiday Calendar (2018)

The Holiday Calender is je typische romantische kerstfilm met een magisch tintje. Wat ons betreft is dat magisch tintje Quincy Brown *kwijl*. De kerstfilm gaat over Abby die een adventskalender van haar opa krijgt, die blijkt te voorspellen hoe haar december zal lopen. De film is up beat en zeker het kijken waard.

You Can’t Fight Christmas (2017)

In You Can’t Fight Christmas komt kerst enthousiast Leslie een zakenman tegen die de kersttraditie in The Chesterton probeert te beëindigen. Leslie zet vervolgens alles op alles om ervoor te zorgen dat de zakenman ook van Kerstmis gaat houden.

Miss Me This Christmas (2017)

In Miss Me This Christmas, met onder andere Eva Marcille, wilt Regina die op het punt staat van haar man te scheiden nog een bezoekje brengen aan The Chesterton. Het hotel waar ze getrouwd is. Daar komt ze een excentrieke miljonair tegen. Daardoor wordt Regina gedwongen om over haar beslissingen na te denken.

A Family Reunion Christmas (2019)

A Family Reunion Christmas is een kerstspecial van de Netflix serie A Family Reunion. In deze kerstspecial proberen M’Dear en haar zussen hun zangoptreden op de rails te houden voor een kerstmis verkiezing in de kerk.

 

Welke van de Black Christmas Movies bekijk jij het eerst?

Deze Netflix Tips vind je vast ook leuk:


Blog at WordPress.com.

%d bloggers liken dit: