black-art-brenda-brudet

Black Art tijdens de ‘She Is’ expositie van Brenda Brudet

Yes! Er komt weer een Black Art expositie aan, en die wil je niet missen. Deze keer is het de beurt aan kunstenaar Brenda Brudet, die haar werk tentoon zal stellen tijdens haar ‘She Is’ expositie. Met haar expositie brengt Brenda een ode aan, in het bijzonder, de zwarte vrouw. Meer weten over de Black Art expositie van Brenda Brudet? Lees dan snel verder.

She Is

De ‘She Is’ expositie vindt plaats van 3 t/m 24 november in de ExoTea Galerie in Rotterdam. De opening van de expositie is op zondag 3 november, tussen 13.00 en 17.00 uur. Na de opening op 3 november, is de expositie op afspraak te bezichtigen tot en met zondag 24 november.

Tijdens expositie zal de vrouw centraal staan. Afgebeeld in een realistische stijl, en vaak weergeven met elementen uit de natuur. Met haar doeken laat Brenda de verschillende kanten van het vrouw-zijn zien. Zo zie je de schoonheid, kwetsbaarheid en zachtheid van de vrouw terug. Maar natuurlijk ook haar vuur, veerkracht en de diepgang.

Over Brenda Brudet

Brenda Brudet is naast beginnend kunstenaar, ook vormgever. Brenda is in het dagelijks leven werkzaam als webdesigner. En wist al van kinds af aan dat ze over een grote portie creativiteit beschikte. Zo was ze al op jonge leeftijd bezig met handvaardigheid, ontwerpen, tekenen en schilderen. Het was in 2018 dat ze haar passie voor beeldende kunst herontdekte, toen ze in aanraking kwam met soft pastels.

De ‘She Is’ expositie wordt een bijzondere expositie die je niet mag missen. De toegang tot de expositie is vrij. Wil je meer weten over Brenda Brudet en haar Black Art expositie, neem dan een kijkje op www.brendabrudet.com.

Adres ‘She Is’ Expositie

ExoTea Galerie

Pupillenstraat 96A

3023VZ Rotterdam

Toegang gratis

Black-Art-Brenda-Brudet

Dit vind je vast ook leuk:


Blog at WordPress.com.

%d bloggers liken dit: