,
header

Alle 6 seizoenen van The Fresh Prince of Bel-Air staan NU op Netflix!

This is not a drill! Netflix heeft vandaag 38 nieuwe titels aan hun aanbod toegevoegd en twee daarvan waren een enorme verrassing! Vanaf vandaag bekijk je tien seizoenen van The Big Bang Theory online en alle zes seizoenen van THE FRESH PRINCE OF BEL-AIR op Netflix!

De komedieserie die van 1990 tot 1996 draaide, was de eerste grote rol van Will Smith. Niet alleen in Amerika, maar over de gehele wereld was de serie ontzettend populair. De serie was grappig, herkenbaar en precies wat wij op dat moment nodig hadden. En nu nog steeds! De rollen van Will, Uncle Phill, Carlton en de rest van de cast waren passend en goed neergezet. Het is dan ook geen wonder dat de wereld Will Smith meteen in de armen sloot.

Er zijn nog steeds scenes uit The Fresh Prince die ontzettend populair zijn in de zwarte gemeenschap. Zo roert de scene van Will en zijn vader nog steeds miljoenen mensen, en is de Carlton dance niet meer van feestjes weg te denken. Als je The Fresh Prince of Bel-Air nog niet hebt gezien, is vandaag de dag!

Wij vinden dit wel genoeg gekletst. Wij gaan The Fresh Prince of Bel-Air op Netflix binge-watchen! Jullie ook?

Verder lezen?


Blog at WordPress.com.

%d bloggers liken dit: