,
adem-afrodutch-powerhouse

ADEM is dé nieuwe Afro-Nederlandse talkshow van AfroDutch Powerhouse

ADEM is dé nieuwe Afro-Nederlandse talkshow! De show is het leven geroepen door AfroDutch Powerhouse (ADP). En is vanaf zondag 10 mei te zien op het YouTube-kanaal van ADP. Wil je meer weten over ADEM van AfroDutch Powerhouse? Lees dan snel verder!

ADEM

Wij zijn ontzettend enthousiast over deze nieuwe talkshow. Op 10 mei ging de eerste aflevering online, en nu verschijnt er wekelijks een nieuwe. In ADEM wordt elke week een actueel thema besproken. Zo komen thema’s als de friendzone, monogamie en Afrikanen vs De Afrikaanse diaspora aan bod. Met deze onderwerpen wilt AfroDutch Powerhouse meer bewustzijn creëren in Nederland.

Whitney Muanza is de wekelijkse host van ADEM. Zij ontvangt acht gasten die met elkaar in gesprek gaan over de verschillende onderwerpen. De eerste twee afleveringen staan nu online, en die zijn dan ook ontzettend goed ontvangen. Zo kreeg de eerste aflevering 1000 views, en is dat bij de tweede al verdubbeld. Aanstaande zondag, 24 mei, verschijnt aflevering drie online.
https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

AfroDutch Powerhouse

AfroDutch Powerhouse is door jonge Afro-Nederlandse ondernemers opgericht. Met als doel het in beeld brengen van de diversiteit in Nederland. AfroDutch Powerhouse streeft ernaar om stereotypen te doorbreken. En positieve rolmodellen zichtbaar te maken. Samen werken ze aan een eigen platform, waarin videoclips, commercials en webseries centraal staan.

Wil je graag meer weten over ADEM van AfroDutch Powerhouse? Neem dan een kijkje op hun Facebook of Instagram. En bekijk de eerste twee afleveringen van ADEM hieronder. 

Deze artikelen over vind je vast ook leuk:


Blog at WordPress.com.

%d bloggers liken dit: