,
selflove-journey-header

Moreira Paskald helpt anderen opweg naar zelfliefde met haar bedrijf, Selflove Journey

Anderen begeleiden naar onvoorwaardelijke zelfliefde, terwijl het voor jezelf niet altijd vanzelfsprekend is geweest, dat doet Moreira Paskald. Met haar bedrijf, Selflove Journey, helpt ze anderen doormiddel van evenementen en coaching. Haar doelgroep? Iedereen. Want Moreira ziet graag dat zowel jong als oud, en man als vrouw, van zichzelf leren houden. Zoals zij van zichzelf heeft leren houden, en nog steeds meer van zichzelf leert houden, tijdens haar eigen Selflove Journey.


Alles van Moreira Paskald in haar Selflove Journey

Moreira Paskald zou zichzelf omschrijven als “modieus, ondernemend, liefdevol en succesvol”. Wat mooi is, is dat al haar eigenschappen samen komen in het bedrijf, Selflove Journey. En dat terwijl Moreira een paar jaar geleden niet verwacht had dat ze met het coachen van anderen zou beginnen. ‘Ik begon in de mode, en dat was omdat ik vanwege mijn tekort aan zelfliefde, mijzelf ging focussen op de buitenkant.’ Moreira heeft toen besloten om zich te gaan richten op het innerlijk. Na onder andere make-overs gegeven te hebben, en een business in kinderkleding te hebben gerund, kwam de selflove coach terecht bij het concept, dat uiteindelijk Selflove Journey geworden is.

“In het concept van Selflove Journey komt alles samen. Mensen worden van binnen gecoacht, maar worden ook van buiten aangepakt. En ik gebruik hierbij ook mijn gevoel voor mode.” Zo brengt Moreira het hele plaatje samen, en is Selflove Journey dus de perfecte reflectie van wie zij is, als persoon.

“Vaak zijn de dingen die ik post zo dicht bij mijzelf, dat ik af en toe het gevoel heb dat ik naakt ben.”

Photo byLiek

Moreira geeft toe dat ze het ondernemen af en toe nog een beetje eng vindt. En dan vooral het persoonlijke aspect van Selflove Journey. “Vaak zijn de dingen die ik post zo dicht bij mijzelf, dat ik af en toe het gevoel heb dat ik naakt ben. Het is wel een naaktheid die ik gewoon fijn vind. En het is iets dat moet, omdat het mijn missie is. Het is de reden waarom ik hier ben.”

Wat Moreira opvalt, en wat af en toe onzekerheid bij haar opwekt, is dat mensen haar pagina vooral stilletjes volgen, omdat het een best gevoelig onderwerp is. De volgers reageren dan niet meteen, maar achteraf ontvangt Moreira wel ontzettend mooie berichten van haar lezers. En dat doet haar goed. Met haar Selflove Journey organiseert Moreira Paskald ook regelmatig evenementen. “Tijdens mijn events vertel ik wie ik ben en waar ik doorheen ben gegaan. En ik leer mensen hoe je een tekort aan zelfliefde kunt herkennen en hoe je dat kunt oplossen.”

Anderen helpen met je eigen verhaal

Als Moreira terugblikt op haar verleden, beseft ze dat niemand haar geleerd heeft om van zichzelf te houden. Het was vanzelfsprekend dat je van anderen hield, en er voor anderen was. En met Moreira hebben vele anderen dit ook van huis uit meegekregen. Ze wilt daarom vooral bewustzijn creëren, door anderen te laten zien hoe het eruit ziet als je niet genoeg zelfliefde hebt, en wat je daar dan vervolgens aan kunt doen.

Moreira is zelf op jonge leeftijd slachtoffer geweest van misbruik en mishandeling. Ze is daardoor heel erg gevormd, “maar niet in een positieve zin”. Ze droeg vele maskers en ging heel erg op zoek naar (vaak een negatieve vorm van) liefde. “En op een gegeven moment merkte ik dat ik in dezelfde vicieuze cirkel terecht kwam.” Wat voor haar de deal breaker was? Een ongezonde relatie met een jongen die ten einde kwam, en ervoor zorgde dat haar wereld in stortte. Moreira wist dat het zo niet langer verder kon, en ging op zoek naar zichzelf.

Photo byLiek

Tegen onze verwachting in, is de voornaamste doelgroep van Selflove Journey, dan ook mannen. Daarover zegt Moreira Paskald: “Ik vind dat het spannendste aspect. Ik heb altijd een unieke connectie gehad met mannen. Soms negatief, soms positief. Maar de mannen in mijn omgeving hebben mij eigenlijk het meest gekwetst.”

“Ik heb altijd een unieke connectie gehad met mannen. Soms negatief, soms positief.”

Een groot deel van de mannen die Moreira vroeger om zich heen had, hielden niet van zichzelf, omdat niemand ze dat leerde. “Daarom is het mijn missie om mannen op te bouwen, zodat wij gezinnen weer op een gelijk niveau kunnen krijgen. Want de vrouwen werken op dit moment heel veel aan zichzelf. Maar de mannen staan op een gegeven moment gewoon stil.” Volgens Moreira heeft dat aandeel in de hoeveelheid vrijgezelle vrouwen, die eigenlijk alleen op zoek zijn naar mannen die op dezelfde level zitten.

Nog heel even geduld…

Wij moeten helaas nog heel even wachten op het deel van de Selflove Journey dat zich specifiek op mannen richt. Dat lanceert namelijk in september. Moreira zal de mannen vooral coachen op het gebied van zelfliefde, en in de specifieke dingen die een vrouw verwacht van een man. “Dat klinkt misschien heel gek, maar ik weet hoe een vrouw wilt dat een man moet zijn.” De coaching zal Moreira geven, in samenwerking met een mannelijke collega. Omdat zij als vrouw zelf niet alle waardevolle kennis aan een man mee kan geven.

Photo byLiek

Voor de vrouwen heeft Moreira onder andere een superleuke en leerzame retreat gepland staan, The Selflove Retreat. In november geeft Moreira, samen met andere selflove coaches, een groep vrouwen twee dagen lang intensieve coaching. Tijdens die retreat wordt zowel de binnenkant als de buitenkant van de vrouwen aangepakt. Maar het wordt niet alleen hard werken, zo krijgen de deelnemers aan het eind ook een leuke make-over.

Voor de retreat, in november, kunnen wij in oktober nog een seminar van Moreira verwachten. Wat zij precies tijdens het seminar zal behandelen, zal zij binnenkort met haar volgers delen. Inmiddels heeft Moreira Paskald ook haar Selflove Journey Kids gelanceerd. Daarmee begeleidt ze kinderen op weg naar zelfliefde, dat doet ze doormiddel van fotoshoots en uiteindelijk ook een traject van zes weken. Tijdens dat traject zal ze onder andere aan talentontwikkeling doen.

Naast het selflove coachen en het organiseren van evenementen, gaat Moreira binnenkort ook een boek uitbrengen. In vijf delen verteld zij haar verhaal. Van heartbreak, naar zelfliefde. Het boek is zeker iets om naar uit te kijken, want Moreira zal haar verhaal vertellen, zoals je het nog nooit gelezen hebt. Bomvol met tips en tricks.

Meer van Moreira zien? Volg haar dan op Facebook en Instagram.

Verder lezen?


Blog at WordPress.com.

%d bloggers liken dit: