,
budget-met-danie-budgetcoach

Meet budgetcoach Danitia Brewster, van Budget met Danie.

Ladies! We’ve all been there.. De maand is te lang of je salaris net te kort. Je hebt een paar financiële misstapjes gemaakt, je bent je baan verloren of je hebt nooit geleerd hoe om te gaan met geld. Dit kunnen allemaal redenen zijn waardoor je financiële huishouden niet op orde is. Budgetcoach, Danitia Brewster van Budget met Danie, heeft onlangs in samenwerking met Melaninfinity Society een masterclass verzorgd. Tijdens deze masterclass heeft ze ons de basis voor een financieel gezond leven geleerd en tips&tricks met ons gedeeld. We are very happy we’ve met her and thought you should too!

 

Vertel, wie ben je en wat doe je? 

Ik ben Danitia Brewster, maar mensen noemen mij ook wel Danie. Vandaar de naam ‘Budget met Danie’. Ik ben 36 jaar en gecertificeerd Budgetcoach. Als budgetcoach kijk ik naar wie ik voor me heb, wat je achtergrond is, waar je tegenaan loopt en op basis daarvan lever ik coaching op maat. Hierbij leg ik de focus op: mindset, gedrag en vaardigheden.

Waarom heb je ervoor gekozen om budgetcoach te worden?  

Ik ben van mening dat vrijwel alles aan te leren valt. Dit geldt dan ook voor jouw financiële mindset en gedrag. Sommige dingen doen wij, omdat wij niet beter weten. Sommige dingen doen wij, omdat het ons ooit is aangeleerd. Sommige dingen doen wij, omdat wij het hebben afgekeken van iemand uit onze omgeving. Ik weet dat veel mensen financieel aan het overleven zijn en ik vind dat niet nodig. Het rooft zoveel energie en plezier van jou, waardoor je niet bezig bent met waarmee je ECHT bezig zou moeten zijn en dat is: Wat wil je graag in het leven? Waar word je gelukkig van? Hoe wil je naar je doelen toe werken?

Door jouw financiële huishouding weer op orde te krijgen middels coaching, zorg je ervoor dat je niet meer aan het overleven bent en je daarnaast de ruimte hebt om jezelf (verder) te ontwikkelen!

Wat wil je hier uiteindelijk mee bereiken? 

Mijn doel is om mensen bewust te maken van hun financiële situatie. Mijn missie is om mensen te coachen, zodat zij (opnieuw) de controle over hun financiële situatie krijgen en ook behouden. En uiteindelijk financieel zelfstandig, gezond en vrij kunnen zijn.

budget-met-danie-budgetcoach Photo’s taken by: Felix Akama

Kun je ons wat meer vertellen over hoe een traject bij jou verloopt? 

Budget met Danie begint altijd eerst met een kennismakingsgesprek. Een kennismakingsgesprek is een telefonisch gesprek waarin wij elkaar kort leren kennen en kijken of er een match is. Tijdens dit gesprek bespreken we kort wie jij bent en jouw financiële situatie of waar je tegen aanloopt. Ik vertel wie ik ben en wat ik uiteraard voor jou kan betekenen als Budgetcoach. Na dit gesprek kun je voor jezelf bepalen of je graag verder wil met het coachingstraject.

Besluit je om gebruik te maken van mijn diensten, dan zal er een nieuwe afspraak ingepland worden waarbij wij de diepte ingaan. Het coachingstraject kan bestaan uit een eenmalige afspraak of terugkerende afspraken. Het kennismakingsgesprek is gratis!

Als je ons 1 tip zou mogen geven voor een financieel gezond leven, wat zou dat dan zijn? 

Weest bewust over wat er speelt en blijf up to date, door wekelijks bezig te zijn met jouw financiën en thuis administratie. Zorg dat je verschillende kennis opdoet door te investeren in jezelf en je financiën. Kom je er niet uit, dan kun je altijd de hulp inschakelen van een Budgetcoach.

Wil jij meer uit jouw financiën halen? Kijk dan voor meer info op mijn website, Instagram , facebook of stuur een e-mail naar info@budgetmetdanie.nl

 

Lees ook:


Blog at WordPress.com.

%d bloggers liken dit: